funEL βαρυ πακετο

Monday, March 05, 2007

δημοσθένους παπΑΡΗολογίες A

Εδώ και δέκα μέρες ο καντηΛανάφτης τηλεπλασιέ Ισαπόστολος Λιάκουρας προωθεί το καινούργο Του σαβουροπακέτο με κεντρικό άξονα τη μπαζοθεωρία Του για τον πλανήτη Άρη. "Τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη"
Πάλι το θαύμα της τελευταίας μπαζοεκπομπής εμφανίζεται (δόξα τον Κύριο) και πολλαπλασιάζει τα ελάχιστα τελευταία σκουπιδοπακέτα στο διηνεκές, σπάζοντας το ιερόν τηλεφωνικό κέντρο του telemarketing (χαμός αμήν λέγω υμίν).

Αυτή η μπαζοθεωρία συνδυαζόμενη με τα διάφορα αγιοτικά, μεταφυσικά συνωμοσιολογικά, κάνει τους πρώην καθηγητές του στο πανεπιστήμιο (που του έδωσαν το δίπλωμα), να καταριώνται την ειμαρμένη.
Γιατί γεννήθηκαν έλληνες και όχι γιαπωνέζοι.
Γιατί, τότε θα μπορούσαν να ξεπλύνουν τη ντροπή τους με ένα τιμημένο χαρακίρι.

MARS

Α Mερος

Β Μέρος

Για ποιούς λόγους ΔΕΝ δίνουμε ούτε σεντσάκι τσακιστό για το μπαζοπακέτο (ο καιρός είναι καλός, δεν δικαιολογούνται καύσιμα για το τζάκι).

(Ακολουθώντας τα links αυτού του post θα μάθετε πολύ περισσότερα από τα μπαζοβιβλία του περί Άρη, γιατί εκτός από τις μπουρδολογικές σελίδες, παραθέτουμε και σοβαρές επιστημονικές θέσεις κάτι που δεν θα δείτε ούτε γι αστείο στα μπαζοπακέτα του τηλεΠροφήτη.)
Εκατομμύρια σελίδες αφιερωμένες στο πλανήτη Άρη με χάρτες, εκατομμύρια φωτογραφίες, εκατοντάδες εικασίες και θεωρίες, υποθέσεις, μεταφυσικές συνδέσεις, ψυχολογικές προβολές, επιθυμίες, οπτικές απάτες και απωθημένα. Άλλοι βλέπουν αρχαίους αιγύπτιους, άλλοι προφητικά κόμικ, άλλοι τα γνωστά μας smilies, άλλοι πεντάλφες και αγγέλους που ξέπεσαν στη γη. Το πολύπαθο "πρόσωπο" της Κυδωνίας προσαρμόζεται σε όποια φιλολογία πιστεύει ο οποιοσδήποτε. Είδαμε σ’ αυτό το βουνό να προσαρμόζεται το κεφάλι της σφίγγας της αιγύπτου, να γίνεται ανθρωποειδές από το Σείριο, να μετατρέπεται σε αρχαία ειδώλια. Κάποιοι το βλέπουν σαν το κεφάλι του Χριστού συγκρίνοντάς το με το γνωστό μεσαιωνικό πλαστό κατασκεύασμα της "ιεράς σινδόνης".
Έτσι ο καθένας αναπτύσσει την προσωπική αυθαίρετη αυταπάτη του βασισμένη σε ελλιπή παρατήρηση και μπόλικη φαντασία. Γεωμετρικοί παραλογισμοί, θρησκειολάγνοι, αντιχριστολόγοι, ουφομυστικολόγοι, κλπ κλπ.
Οι έμποροι λυμαίνονται όπως είναι φυσικό. Χιλιάδες βιβλία εκατοντάδες πληρωμένες διαλέξεις και δεκάδες εξειδικευμένες δοξασίες.
Από αυτό το χορό της διαστρέβλωσης, συνωμοσιολογίας και εκμετάλλευσης δεν μπορούσε να λείπει ο μαιτρ της μπαρούφας, της μπουρδολογίας, της καταστροφολογίας και της κυριολεκτικά μεταφυσικής παπΑΡΟλογίας:

Ο τηλεπλασιέ Δημοσθένης Λιακόπουλος

Αυτός που με ύφος πολλών πρυτάνεων της αφρόκρεμας των καλυτέρων πανεπιστημίων, ανακοινώνει ότι ξόδεψε πολύ χρόνο να παρατηρεί τους χάρτες και να βρίσκει πράγματα στους χάρτες του Άρη, που κανένας άλλος δεν είχε παρατηρήσει μέχρι τότε. Φυσικά πάντα από νεοταξίτικες πηγές της "σατανιστικής ΝΑΣΑ" που ελέγχεται από το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ.
Βάζοντας κανείς σε αναζήτηση τις λέξεις (search) «cydonia mars», ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ από τις χιλιάδες σελίδες που η μηχανή αναζήτησης βρίσκει για το θέμα, ΟΛΑ αυτά τα μοναδικά ντοκουμέντα που «αποκαλύπτει» στους άμοιρους πελάτες του, ο τηλεπλασιέ μπουρδολόγος.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, (κλέβοντας/παραποιόντας φωτογραφίες, διαστρέφοντας θεωρίες και αναπαράγοντας αμφίβολες υποθέσεις, ακριβώς όπως γίνεται καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα, με το σύνολο των σκουπιδοβιβλίων που εκδίδει).




Παρουσίασε αποσπάσματα από video animation της ΝΑΣΑ και άφησε να εννοηθεί ότι το κατασκεύασε αυτός. Εκατοντάδες video, animation, υπάρχουν στο Ιντερνετ, καθώς και 3d models. Υπάρχουν, όλα για το «πρόσωπο», για τις πυραμίδες, για τις σήραγγες, για κρατήρες, για το νερό, για δάση, πόλεις, πόλεις, πόλεις, πόλεις, και κτίρια, κλπ κλπ, και φυσικά ΟΛΕΣ οι ξεπερασμένες θεωρίες που έκλεψε και κόβοντας ράβοντας, αφού έριξε την απαραίτητη ΕΛληνορθόδοξη σάλτσα, τη σέρβιρε σαν δική του ανεπανάληπτη (ανεπανόρθωτη) θεωρία.

AΡΗΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ
Τι κάνει τον δικό μας μπουρδολόγο διαφορετικό από τους ανάλογους αμερικάνους συνωμοσιολόγους συναδέλφους του?
Το περιεχόμενο της φαντασίωσης και μόνον.
Έτσι ...
"Ανακαλύπτει" ξανά, όλα αυτά που άλλοι έχουν ήδη "ανακαλύψει" (σήραγγες, πόρτες στις πυραμίδες, άλλα πρόσωπα, κτίρια, πόλεις, κάποιο κρανίο, τεχνουργήματα, κλπ κλπ), μη δίνοντας καμμία πιθανότητα στις οπτικές απάτες, μπερδεύοντας "συνειρμικά" τους ΕΛ, την υπερτεχνολογία τους, τον ερχομό των ΕΛλήνων, κλπ αναλόγου ΕΛληνορθοδόξου χαρακτήρα.
Παραποιεί εσκεμμένα δια της μεθόδου "ο Προκρούστης", για να καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Λοιδωρόντας όλους αυτούς τους συνωμότες ανθΕΛληνες επιστήμονες που μιλούν για την πιθανότητα ενός τυχαίου γεωλογικού σχηματισμού στο "πρόσωπο" της Κυδωνίας, προχωρεί ακάθεκτος στη περιγραφή του, ... μάτια, στόμα, μύτη κλπ. Mας πληροφορεί ότι οι Αρειανοί ήταν ψηλοί και ότι τεράστιες ποσότητες νερού υπάρχουν λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Mας δείχνει την έκρηξη που κατέστρεψε μια πλευρά της πυραμίδας και με σιγουριά μας δείχνει την είσοδό της.
Αφού παίρνει σαν αναμφισβήτητο δεδομένο την προϋπάρχουσα ζωή στον Άρη (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τονε βγάλαμε), ισχυρίζεται ότι οι τεράστιοι πλαστικοί σωλήνες (???) είναι προσπάθεια των κατοίκων του Άρη να ξαναφτιάξουν το χαμένο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη (???) και ερμηνεύει διάφορα σχήματα σαν το αντίστοιχο παλάτι, το τείχος και το θολωτό τάφο των μυκηνών του Άρη (???), κάνοντας διάφορα σχόλια περί αυτού, και φυσικά για τον "καλο θεό" που τον επέλεξε να μας δώσει τη γνώση (!!!). Έπειτα συνεχίζει μπουρδολογόντας για διάφορα χαρακτηριστικά ΕΛληνικά κτίσματα, θέατρα ...κλπ ΕΛληνοκεντρικά, προφανώς αναμενόμενα.


MYKYNESARHS.wma



Τέλος ρωτάει τους "καραγκιόζηδες και καραγκιοζοπαίχτες" "που θα πάνε να κρυφτούνε" όταν θα αποδειχθεί η Αλήθεια... (Σ' αυτό το ερώτημα, που προφανώς έκανε στον εαυτό του, δεν απάντησε)


liakokaragiozas.wm...




... Latest Developments
In June - July, 2006, Liakopoulos published a new, 5-tome work with the title "Gi, o planitis ton Ellinon" (Earth, Planet of the Greeks), in which he claims that the Ancient Greeks had colonized almost every place in the world, from Far Asia to North America. This is considered (by himself) to be the greatest science work on his entire career as a writer at that time. But a year later in February - 2007 he published onother series of books called "the secrets of the red planet" (Τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη) once again his greatest science work of his career in which he claims that he found some mars photos from NASA that were examined from his computers (whatever that means) and he found some structures close to pyramids and ancient greek theaters...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dimosthenis_Liakopoulos#Latest_Developments

Ρίχνοντας μέσα στο Ιλλουστρέ βιβλίο του ότι μάζεψε από το Ίντερνετ (τσάτρα πάτρα, πριν αρχίζουν να γίνονται γνωστές οι οπτικές πλάνες) και τυπώνοντας στο σκληρό εξώφυλλο (με φυτιλάκια) και ένα «άκρως απόρρητο» (είναι απόρρητο σε ποιόν άραγε, αφού το βιβλίο πωλείται και με περιεχόμενο δημοσιευμένο στο Ίντερνετ?), για να κάνει το φτηνιάρικο marketing ακόμα φτηνότερο, ξεφωνίζει ότι είναι εκατό χρόνια μπροστά.
Φαίνεται ότι ο Προφήτης μπουρδολόγος, τα χρόνια που προηγείται τα μετράει με ένα μοναδικό υπερτεχνολογικό όργανο, το μπουρδόμετρο (αρχαία ορθόδοξη υπερτεχνολογία των ΕΛ, κινείται με ελεύθερη ενέργεια υπόκωφων αποκαλυπτικών πορδών και είναι ευλογημένο από τον γέροντα +κονόμησον+σκοτάδισον+).

Μπορούμε να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στην αμερικάνικη και όχι μόνο, μεταφυσική επιστημονικοφανή παράνοια (μυστήριες γεωμετρίες, μηνύματα, και ένας πυροβολημένος μιλάει για τον Ιησού και τη Βίβλο στον Άρη). Σε λίγες ώρες καταλαβαίνουμε πόσο καλά κάναμε, για μια ακόμα φορά, που ΔΕΝ σηκωθήκαμε από καρέκλες και μπαουλοντίβανα για να του τ' ακουμπήσουμε.

Μπορείτε να δείτε σε πλήρη λειτουργία τη «μαγική» σκέψη (και όχι μόνο), να κατασκευάζει υπερόντα δαίμονες και ανύπαρκτα φαντάσματα. Η ίδια διαδικασία που έκανε τον άνθρωπο να φτιάχνει θεούς, θρησκείες και πίστεις, προσπαθώντας να εξηγήσει ανορθολογικά (αλλά "λογικοφανή") τα εκάστοτε μυστήριά του. Και να τα συνδυάζει επίσης με τον ... γνωστό απλοϊκό τρόπο.



Οι άθεοι κρόνειοι υποχθόνιοι ανθΕΛληνες Ιλλουμινάτι κλπ κλπ κακά , επιστήμονες έχουν την κακή αριστοτέλεια συνήθεια της συλλογής πραγματικών στοιχείων και συνθέτοντάς τα να καταλήγουν σε πραγματικό αποτέλεσμα (και όχι από το φαντασιακό αποτέλεσμα που θέλουμε να "αποδείξουμε", να κόβουμε και να ράβουμε αποσπασματικά κατά πως μας συμφέρει, όπως είναι η δογματική θεολογική τακτική της Λιακούρειας μεθόδου "ο αχταρμάς, ο Προκρούστης και αποδεικνύουμε ότι γουστάρουμε" για να κατασκευάζουμε τα ψευδεδομένα που απαιτούνται).

Εδώ κάποιο από αυτά τα φωταδιστικά άθεα επιστημονικά συμπεράσματα. Eίναι το "πρόσωπο" του Άρη, σε ρεαλιστική αναπαράσταση σε σχέση με τα ακριβή στοιχεία των πραγματικών υψομετρικών διαφορών του βουνού. Μερικοί βλέπουν τον μυθολογικό αντίχριστο στις κάρτες διοδίων, στις ταυτότητες, σε τσιπάκια, σε barcode κλπ, θα κωλώσουν να δουν ανύπαρκτα πρόσωπα, σε βουνά και πεδιάδες? Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε κάτι θα συνεχίσει να το ΠΙΣΤΕΥΕΙ ακόμα κι αν εμπρός στα μάτια του ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ακριβώς το αντίθετο συνέχεια. Κι αυτός που εμπορεύεται την όποια ΠΙΣΤΗ, θα συνεχίσει να το κάνει ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί... "είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ":



Το ανωτέρω νεοταξίτικο (NASA), κουλτουριάρικο (ESA), βίντεο των Ιλλουμινάτι αθέων επιστημόνων, μάλλον ΔΕΝ θα το δείτε ποτέ από την σαβουροεκπομπή του απατεώνα τηλεσκουπιδοπώλη, γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα του χαλάει τη μπουγάδα.



Mπορεί στον Άρη να ζει ο Αντίχριστος με τη μορφή του σούπερ Γκούφη, μέσα στο υπερτεχνολογικό ιπτάμενο χανεμπού του Σολoμώντα αγκαλιά με τη ΡαπουνζΕΛ, ξαδέλφη της υποχθόνιας Μαγδαληνής που συνωμότησε και έδωσε το κώδικα ντα Βίντσι στον Πόντιο Πιλάτο μέσα στο κοίλο (κούφιο) Άρη που τις πύλες βούλωσε ο γέροντας εξορκιστής Πούτιν (ο οποίος είναι ο ΕΛ αρχάγγελος Μιχαήλ μεταμφιεσμένος, σε μυστική αποστολή, κομάντο του θεού...) Δυνατά και ΕΛληνικά...
... αυτά, αλλά, ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ... ΑΡΚΕΙ ...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ







+ευλόγησον+










buzz it!

:: posted by funEL, 8:14 PM | link | 52 comments |