funEL βαρυ πακετο

Monday, March 12, 2007

300 +ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ+

Ως γνωστό ο μυστικός γέροντας +σκοτάδισον+ επικοινωνεί συχνά πυκνά με το Θεό μέσω Ορθοδόξου ΕΛ υπερτεχνολογίας adsΕΛ, για άκρως σοβαρά πράγματα (πως πάει η έγερση των απανταχού ΕΛηθίων, αν εκπληρώθηκε καμιά Προφητεία του Γιαννάκη Ιωάννου, για το συντονισμό των εθνικορθοδόξων ενάντια στο φωταδιστικό βιβλίο της ιστορίας του δημοτικού κλπ).
Στη τελευταία του επικοινωνία με τον Θεό, ο γέροντας +σκοτάδισον+ έλαβε ένα αντιβαρυτικό Όραμα και Σημείον, επιβεβαιώνοντας ΟΛΑ όσα υποστήριξε κατά καιρούς ο Ισαπόστολος Άγιος Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας.
Οι συνωμότες Ιλλουμινάτι υποχθόνιοι και το εβραϊκό λόμπυ προσπαθώντας λυσσωδώς να αποκρύψουν τα πραγματικά στοιχεία και ντοκουμέντα, παραχαράσσοντας για μια ακόμα φορά την ιστορία, δημιούργησαν την αντίχριστη ταινία «300».
Όμως ο καλός ΕΛ Θεός αποκάλυψε άλλη μια φορά τη νεοταξική συνωμοσία ενάντια στον ΕΛληνοχριστιανισμό και έδωσε εντολή στον γέροντα (κομάντο του θεού), να εξορκίσει τη ταινία με υπερτεριρέμ, να κάνει ευχέλαιο και να ραντίσει με ειδικό ευλογημένο αγιασμό ΤΕΣΛΑ τους κινηματογράφους για να μη μπορούν οι σιωνιστικοί ψεκασμοί συνειδήσεων, να υποτάξουν τις Ελληνορθόδοξες θρησκευτικές συνειδήσεις.

Έτσι η ταινία πλέον είναι καθαγιασμένη και περιέχει αποκαλυπτικά κωδικοποιημένα Θεϊκά μηνύματα στο περιούσιο λαό Του. ΕΜΑΣ.
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL αποκαλύπτει μοναδικά Λιακουρικά στοιχεία και ντοκουμέντα.
Μεταξύ άλλων:


Για να αποκωδικοποιήσετε τα μυστικά της σκοτεινοσιωνιστικής ταινίας και να δείτε το Όραμα και Σημείον που είδε ο γέροντας στη συνομιλία με το Θεό ακολουθήσετε τα εξής βήματα. (Απαγορεύεται αυστηρά στους άθεους και αλλόθρησκους):
Α. Καταναλώστε όλες τις ιερές ουσίες (που η Νέα Τάξη τις αποκαλεί ψυχοδηλωτικά ναρκωτικά και τις έχει απαγορεύσει για να μας έχει κοιμισμένους)
Β. Αφού καταναλώσετε ότι βρείτε, πηγαίνετε σφαίρα στον ιερό ναό της ενορίας σας και παρακολουθήστε μια οποιαδήποτε τελετή (βαφτίσια, κηδεία, εσπερινό, χαιρετισμοί κλπ).
Γ. Χορέψτε το κυκλικό χορό των δερβίσιδων (15 λεπτά), δείτε Δυνατά και Ελληνικά (ολόκληρο) κρεμασμένοι ανάποδα από τον πολυέλαιο κρατώντας το τηλέφωνο και παραγγέλνοντας συνέχεια σαβουροπακέτα, πηγαίνετε γονατιστοί σαν το τάμα στη Τήνο, στο πλησιέστερο κινηματογράφο και βλέπετε τη ταινία όρθιοι στο ένα πόδι κάνοντας το σταυρό σας με τα δύο χέρια (666 φορές), αποκωδικοποιείτε με λεξάριθμους ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Έπειτα από αυτά, ο εγκέφαλος γίνεται Λιακουρικός εθνικοσοσιαλιστικός θεολογικός χυλός και παράγει τα κάτωθι αποτελέσματα (οι ειδικοί αυτό το λένε χοντρή μαστούρα):





















"ΤΩΝ ΓΑΡ ΕΛΙΘΙΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΓΕΝΕΘΛΑ",
ΠΛΑΤΩΝ ("ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ", 346c).

ΥΓ.
Τα καλύτερα από τις τελευταίες σαβουροεκπομπές του Προφήτη:
Ο Θεός ότι θέλει κάνει. Θέλετε απόδειξη?. Σε όλη την Ευρώπη χιόνια και βροχές... χαμός... στη Βουλγαρία χιόνια... και μόλις περνάς τα σύνορα λιακάδα... Άρα ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Ρε συ τι μυρίζει έτσι? Μήπως πήρε φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο?
Το ντοκουμέντο DVD που περιέχει τη Προφητεία με τα τηγανισμένα ψάρια που ζωντάνεψαν. Άρα αφού εκπληρώθηκε αυτή η Προφητεία και ζωντάνεψαν τα ψάρια, σε λίγο θα μας δώσουν οι Ρωσοκινέζοι και ο Πούτιν την Πόλη να λειτουργήσει ο στρατός την Αγιασοφιά.
Άλλο ένα Θαύμα του εξαντλημένου σαβουροπακέτου. Το σαβουροπακέτο που πλασάρει αυτή την εποχή είναι αυτό με τα εξορκιστικά αγιωτικά με δαιμόνους και τελώνια ενός γέροντος κομάντο του Θεού εξορκιστή, που εξαντλήθηκε πριν 5 μήνες την εποχή που ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ.

Και μη ξεχνάτε. «όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πιάσει πάτο είπε ο γέροντας. Ο Άγιος θα τον τιμωρήσει... με αγάπη πάντα»
To ακόλουθο προφητικό ιερόν βίδεον δίδεται σε επανάληψη είναι για να εμπεδωθεί η ιδιαίτερη αξία που δίνει ο Προφήτης Οδηγός (Führer) και οι συν αυτώ στις στρατοκρατικές απολυταρχικές κοινωνίες. Προσέξτε την ηδονή όταν αναφέρεται στις στρατιωτικές μονάδες, στους επαγγελματίες στρατιώτες, στα δόρατα, στο σιωπηλό θάνατο, heavy metal σπαρτιάτες.
Λόγω του σεξουαλικού λόγου του Προφήτου AΠΑΤΕΩΝΑ, δέον είναι να απομακρυνθούν οι κάτω των 18 ετών. "Βγάζει πολλά γούστα"



Το κάτωθι ΝΕΟ ιερόν βίδεον (προσθήκη μετά από 117 comment), είναι ευγενής φιλειρηνική προσφορά, χαρακτηριστική της γνωστής ιδεολογίας του εκπροσώπου τύπου δημοκρατικού κόμματος, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ COMMENT αυτού του post.
Eυχαριστούμε αυτούς τους ζηλωτές οπαδούς του, που μας υπέδειξαν μία άλλη παράμετρο του θέματος. Βία και αίμα.
"Μάχη θα φχαριστηθούμε βρε παιδί μου; ... Θα βγούμε έξω θα πούμε Θεέ μου κατάλαβα τι είναι μάχη. Αυτό μ' ενδιαφέρει ..."
Όλα τα άλλα είναι προφανώς επουσιώδη ...
"Γειά σας ρε κομμάντα, εμείς με τα κομμάντα είμαστε"
... η γαϊδουροφωνάρα του Ιερού καντηΛανάφτη είπε και ξεφώνησε ...



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (και ίσως είναι ήδη εδώ)




buzz it!

:: posted by funEL, 2:11 PM | link | 126 comments |