funEL βαρυ πακετο

Friday, April 13, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (2) Παρασκευή και 13

Συνεχίζουμε τον καινούργιο (ατέρμονο) κύκλο καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ). Αυτό το post περιέχει αποσπάσματα από την εβδομαδιαία "τελευταία" εκπομπή. Παρασκευή και 13 σήμερα. Συμπτωματικόν?
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.
(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)

Τελευταία εκπομπή

Όλα τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Του βιβλία τα δίνει σε μία μόνο εκπομπή, γιατί έχει ΜΟΥΤΡΑ και μιλάει. Είναι η περίφημη τελευταία εκπομπή σε ένα σαβουροπακέτο που εμφανίζεται ανά εποχές και βαπτίζεται καινούργιο. Φυσικά μόνο τελευταία δεν είναι, διότι το Θαύμα του γέροντα +σκοτάδισον+ κάνουν τα βιβλία ατέλειωτα και την τελευταία εκπομπή, "τελευταία" στο διηνεκές.
Είναι πραγματικά απολαυστικό το αρχαίο τηλεμάρκετιγκ (κοροϊδεύουμε τα κορόιδα και όποιος τσιμπήσει) και η κουτοπονηριά που έλεγε κάποιος πριν 2 ολόκληρα ακριβώς χρόνια που μάλλον είχε κληρονομικό χάρισμα:
Ανοιχτή Πρόσκληση-Πρόκληση στον κ. Λιακόπουλο
Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση-πρόκληση πρός τον κ. Λιακόπουλο για το βιβλίο του που διαφημίζει μήνες τώρα "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"
(το οποίο είναι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ και περιέχει πολλές πλάνες, αιρέσεις, ψευδοπροφητείες και ψεύδη σχετικά με τα "σημεία στο Τραχώνι της Κύπρου" όπως η Ι. Μητρόπολη της Λεμμεσού και η Ι. Αρχιεπισκοπή της Κύπρου έχει χαρακτηρίσει δημόσια και επίσημα)
επειδή με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους προσπαθεί να μας φιμώσει, να μας κλείσει το στόμα και να μην μιλάμε για το θέμα αυτό (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;!!!...)
Για όλους λοιπόν τους ανωτέρω λόγους αλλά και άλλους πολλούς τον
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ
εάν έχει το θάρρος και είναι όπως διατείνεται φίλος της Αληθείας, του Διαλόγου και της Δημοκρατίας να μας καλέσει ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ στις εκπομπές του για να συζητήσουμε ανοικτά για το θέμα "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" μιας και τις δικές μας εκπομπές και όχι μόνον τις σταματά ή δεν τις αφήνει να γίνουν
χρησιμοποιώντας πολλούς και διαφόρους τρόπους... που δεν τον τιμούν καθόλου.
Σας ερωτάμε λοιπόν ευθέως αγαπητέ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ.
Έχετε το σθένος και το θάρρος να αφήσετε τις ΥΠΟΓEΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ που χρησιμοποιήσατε έως τώρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΤΕ και να με καλέσετε στις εκπομπές σας ή να έλθετε στην ιδικήν μου, για να κάνουμε δημόσιο διάλογο πάνω στο θέμα αυτό;
Εάν ΝΑΙ, περιμένουμε. Εάν ΟΧΙ, όλοι θα καταλάβουν πόσο πολύ "δίκιο" έχετε κυρίως για το θέμα "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" και πόσο πολύ αγαπάτε τον διάλογο και την ΑΛΗΘΕΙΑ.
-Και κάτι ακόμη για να δείτε την ειλικρίνεια του ανδρός...
Εδώ και 25 ημέρες (από 20/3 έως 15/4/05) επειδή γνώριζε τις ενέργειες τις δικές μου για το θέμα αυτό "κοροϊδεύει" τους τηλεθεατές του λέγοντας καθημερινά ότι: "σήμερα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα που διαφημίζω το βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ πάρτε το τώρα από αύριο δεν θα υπάρχει"... Και το λέει αυτό επί 25 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Δείτε τον κάποια στιγμή και θα γελάσετε με την ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ του. ΚΡΙΜΑ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν...
(Ημερομηνία που γίνεται αυτή η πρόσκληση, για να μην ξεχνιώμαστε πόσος καιρός θα παρέλθει χωρίς ΤΙΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι η
7 Απριλίου του 2005)
Με αγάπη Χριστού
π. Μάξιμος
Ηγούμενος Ι. Μ. Αγίου Κοσμά Αιτωλού Κορινθίας
http://www.patrokosmas.gr/periodiko.asp?sitema=1&sitem=11&isue=11&artid=3607


11TELEYTAIAEKPOMPH...



Οι τσόντες του Λιάκουρα

Σηκωθήτε από καρέκλες, καναπέδες, νεκροκρέβατα κλπ κλπ και "πάρτε τα βιβλία για τα οποία γίνεται ο πόλεμος" (???). Διαστρέβλωση και γκεμπελίστικη διαστροφή. Μιλάει για ένα πόλεμο που φαντάζεται ότι του κάνουν, ενώ στη πραγματικότητα εκείνος επιτίθεται συνεχώς με λάσπη σε όλων των ειδών τις αξίες και πολιτισμικές κατακτήσεις, παραχαράσσοντας την ιστορία και διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις πολλά χρόνια τώρα ανενόχλητος. Βέβαια οι λίγες καθ' όλα δικαιολογημένες αντιδράσεις για την αγυρτεία Του, μετατρέπονται από την αρρωστημένη μανιοκατάθλιψή του, σε "πόλεμο που του κάνουν για να μην ακουστούν ιδέες". Προφανώς εννοεί ότι ιδανική και θεάρεστη κατάσταση θα ήταν να ακούγονται ΜΟΝΟ οι δικές Του ιδέες.
Απατεώνα καντηΛανάφτη, αν πούλαγες "τσόντες" θα ήταν κατά πολύ τιμιότερο, ανθρωπινότερο και φυσικότερο. Όμως το να ξεπουλάς το "Χριστό και την Ελλάδα" διαστρέφοντας και ξεφτυλίζοντας αξίες και ιδέες με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες σε δεκάδες κανάλια καθημερινά, είναι βαρύ και επώδυνο στους πολίτες αυτού του τόπου. Και μπορεί βέβαια Εσύ να "μην σκέφτεσαι" όπως ομολογείς, αλλά υπάρχουν άλλοι που σκέφτονται εκτός από αυτούς που Σε δουλεύουν ψιλό γαζί λεγοντάς Σου "πες τα ρε Δημοσθένη".
"Ο θεός της ΕΛλάδας" θλιβερέ τηλεπλασιέ πρέπει να είναι ο τοπικός εθνικός κατ' εικόνα και ομοίωσή Σου θεός, γιατί εμείς γνωρίζουμε τον ορισμό ενός συμπαντικού θεού που μάλλον Σου είναι άγνωστος.

11LIAKOTSONTES.wma



Η διαφήμιση

Αν όλοι αυτοί οι φανταστικοί Σου εχθροί που "διώκουν την εκπομπή", Σου κάνουν διαφήμιση (δουλεύοντας για σένα), και ξεπουλάς και τις αποθήκες "μαζικά", μάλλον δεν είναι και τόσο εχθροί, "όλοι αυτοί", τελικά.
Θα το ισχυριστείς ξανά αυτό στο δικαστήριο που σέρνεις ένα αποδεδειγμένα αθώο με μηνύσεις και διώξεις?
Απ' ότι αποδεικνύεται, Εσύ είσαι που διώκεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις νόμιμα και παράνομα, τις διαφορετικές ιδέες, έχοντας ΚΑΙ με την προοπτική της διαφήμισης μπας και ξεπουλίσεις λίγα πάρα πάνω σκουπιδοπακέτα θεοκρατικής μεταφυσικής ανοησίας.
Μια φιλικότατη συμβουλή γιατί οι δικοί Σου μάλλον αποφεύγουν να στο πούνε, το κακό θεατρικό στη φωνή Σου είναι για πολλούς απωθητικό, κωμικοτραγικό και εμετικό. Ακολούθησέ τη, θα γίνεις καλύτερος τηλεέμπορας.

11LIAKODIAFHMHSH.w...



Ανάσταση

"Κύριος μεθ' ημών, ουδείς καθ'υμών". "Ο αναστημένος Χριστός είναι πάντα μαζί μας" "Χριστός Ανέστη". Ο λόγος γίνεται για μια φανταστική ομάδα που κυβερνάει τον κόσμο. Μάλλον μιλάει για την παγκόσμια σατανική κυβέρνηση της λευκής αδελφότητας που εδράζεται στη λευκή πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν. Μας δίνει την πληροφορία διαβάζοντας ένα συνωμοσιολογικό σκουπιδοβιβλίο οτι η ισχυρή αυτή ομάδα δεν είναι αήττητη. Μετά αναφέρει τον μυστικό γέροντα +σκοτάδισον+ για τον φανταστικό πόλεμο που του κάνουν κάποια φαντάσματα στο τηλεφωνικό κέντρο, ο οποίος Του είπε ότι "μετά από το γολγοθά και τη σταύρωση, υπάρχει η ανάσταση".
Αυτό ιερέ υπεράνθρωπε τηλεπλασιέ να το πεις στον Αντώνη Τσιπρόπουλο που "τον σταυρώνεις" γνωρίζοντας την αθωώτητά του, επειδή Σε ενόχλησε η κριτική σάτιρα στον οχετό της ακατάσχετης μπουρδολογίας Σου (κάποιου τρίτου), μυρίστηκες χρήμα και ευκαιρία για διαφήμιση, όπως Σου ξέφυγε στη προηγούμενη παράγραφο. Αλλά μάλλον το κάνεις "με αγάπη πάντα", ...για να κοινωνήσει την απαραίτητη "Ανάσταση"
Όμως "ο Καιρός είναι κοντά" να καταλάβεις όσο σου επιτρέπει το αρρωστημένο εγώ Σου, τι πάει να πει Ανάσταση, σταύρωση και γολγοθάς... με αυτή τη σειρά... και με πολλή ΕΛληνορθόδοξη αγάπη.

11LIAKOANASTASI.wm...



Ιχώρ, Κίσσιγκερ, Ιοί

Χρησιμοποιώντας την γνωστή θεατρική φωνή Του, παίζοντας υψίστης τέχνης θέατρο, μας υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά τον κατασκευασμένο χοντροειδέστατο ακροδεξιό μύθο περί Κίσιγκερ. Ναι τα γνωστά... ότι τάχα είπε για τον εχθρό των σιωνιστών,τους έλληνες και "βαράτε την γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία τους" κλπ κλπ, μπλα μπλα... Αφού αναπτύσσει αυτό τον μύθο συνεχίζει και λέει: Ξέρετε γιατί δεν αλλάζουμε? "Γιατί στις φλέβες μας τρέχει ο Ιχώρ". Ναι, καλά διαβάσατε. Εξηγεί ένα μύθευμα με ένα άλλο τεραστίων διαστάσεων σε ηλιθιότητα μύθευμα: Τον Ιχώρ. Το στοιχείο που κάνει τους ΈΛ-ληνες υπεράνθρωπους και φυλετικά ανώτερους από τους άλλους. Είναι ο γνωστός κραυγαλέος εθνοφυλετισμός με τον οποίο, χρόνια τώρα προπαγανδίζει και φανατίζει τους απλοϊκούς και ημιμαθείς (το έχει κάνει και ένα σαβουροτραγούδι ύμνο).
Και συνεχίζει: ... "Από το 40.000 χρόνια πριν το Χριστό τον αναστημένο μας ρε (???), εδώ είμαστε ρε εμείς δεν μπορούμε να φύγουμε"... και αμέσως μετά:... "πω πω λέει σαν ιός σε υπολογιστή είναι (???) σκόρπιοι σε όλο τον κόσμο" (άρα φύγαμε??? ιός??? σκόρπιοι σε όλο το κόσμο??? σαν τους εβραίους δηλαδή???). Φυσικά η αντίφαση είναι αναπόσπαστο μέρος της Λιακούρειας αποδεικτικής μεθόδου "ο προκρούστης και ότι θέλουμε αποδεικνύουμε". Φανταστείτε ο ιερός τηλεπλασιέ να γεννιόταν (κούφια η ώρα) ... εβραίος. Ίσως να είναι και το κρυφό Του απωθημένο. Ο (ανύπαρκτος) προσωπικός Του θεός +αχταρμάς+ ξέρει.
Γι αυτό σηκωθήτε από σάβανα, αρειανές πυραμίδες κλπ ... να του τα ακουμπήσετε αγοράζοντας ένα DVD, που παραχαράσσει ασύστολα την ιστορία, κραυγάζοντας ακριβώς το αντίθετο. Προτρέπει δε αυτό το κατασκεύασμα να δείχνεται σε σχολεία ... γιατί δίνει Αυτός το δικαίωμα.


11KISIGERIHOR.wma



Ο Ιησούς είναι ΕΛ-λην

Η Αποκάλυψη ..."για την ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ και ΚΑΤΑΓΩΓΗ του Χριστού".
Όλοι ήταν ΕΛληνες την εποχή του Χριστού (και ο ίδιος φυσικά). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ (που όλως τυχαίως αναγκαίως, μας προκύπτει εβραίος!). "Τέτοιες αλήθειες μαθαίνει κανείς στα απόκρυφα ευαγγέλια". Είναι απολαυστικότατο το ηχητικό απόσπασμα. Αλλάζει όλα τα δόγματα ευαγγέλια εορτολόγια αγιογραφίσεις ψαλμούς κλπ, όλη τη βάση της Ορθόδοξης πίστης φωνάζοντας - γκαρίζοντας γκαμπελίστικα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Επί μήνες φώναζε αγριεμένα γιατί δεν συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος ... "ελέγχω την ιερά Σύνοδο... γιατί δεν συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος..." Και ρίχνοντας τη ταφόπετρα αχταρμά "τώρα ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου" εντέχνως δίπλα στο "μόνο η ελλάδα ανθρωπογονεί", σύνθημα των δωδεκαθεϊστών, ολότελα ξένο και πολέμιο με τη θρησκεία που υποτίθεται υπερασπίζεται, ολοκληρώνει ηδονικά "μόνο η ελλάδα δίνει ανθρώπους που με τρόπο επιστημονικό δίνουν την αλήθεια και τη λογική". "Μάθετε όλες τις αλήθειες... οδηγίες για νικητές..." .
Είναι βασικό στους κύκλους των νεορθόδοξων νεοεθνικοσοσιαλιστών να "αποδείξουν" πάσει θυσία το μύθο τους, ότι το μιαρό γένος των Εβραίμ (εβραίοι) είναι οι αιώνιοι εχθροί των ΕΛοχίμ (ΕΛλήνων). Βασικότατο σημείο είναι να εξΕΛληνίσουν την εβραιογενή επικρατούσα θρησκεία, με το να πολιτιγραφήσουν πάσει θυσία, τον εβραίο Ιησού ... ΈΛληνα.
Αγκάθι φυσικά σε ΟΛΑ τα σχέδιά τους είναι απλά ...η πραγματικότητα. Που ξεπερνιέται βεβαίως με την ακατάπαυστη προπαγάνδα, την ψευδοεπιστήμη, τη θεολογία και κυρίως την ΠΙΣΤΗ.
Μερικές φορές αναρωτιόμαστε εάν ο ιερός τηλεπλασιέ είναι σκοτεινοσιωνιστής υποχθόνιος πράκτορας απεσταλμένος να καταστρέψει τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Έχετε παρατηρήσει τα χαρακτηριστικά της αφεντομουτσουνάρας Του? το πλατσουκωτό κρανίο Του?... το απολλώνειο θείας αισθητικής αρχαιοελληνικού κάλλους, υπέρβαρο λιπώδες σώμα Του. ... Γιατί άραγε μισεί τόσο πολύ την ελληνική αριστοτέλεια λογική?... Ας μην μας μπαίνουν συνωμοσιολογικές ιδέες περί καταγωγής.
Ο Ιησούς είναι ΕΛ-λην όσο ακριβώς είναι και ο Λιάκουρας.
Η συνέχεια επί των ηχείων σας... (απαραίτητες προφυλάξεις στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού).

11JESUSELLIN.wma



Το προς Τσιπρόπουλο ευαγγέλιο

Ακούστε τα ιδανικά του Ελληνισμού "μάθαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια... Δε μιλάμε για πίστη στο Χριστό που είναι αυτονόητη (???). Μιλάμε για ιδανικά ρε..." (εδώ η φωνή γίνεται γλυκιά, γεμάτη εθνικοσοσιαλιστική καλοσύνη και συμπόνια. Ναι, αυτός είναι ο υπεράνθρωπος Προφήτης της "αγάπης" και της "κατανόησης")
... "για πίστη στη παλληκαριά, για πίστη στο φιλότιμο, για πίστη στην αγάπη, στον πλησίον για πίστη, στο να βοηθούμε τον αδύνατο, για πίστη στο να συγχωρούμε τον εχθρό, αυτή είναι πίστη, αυτά είναι τα ιδανικά των ελλήνων, αυτό είναι η ανθρωπιά και η καλοσύνη στον συνάνθρωπο που έχει δυσκολία στη ζωή του, αυτά είναι τα ιδανικά απ αυτά ξεκινά ο ελληνισμός... κλπ κλπ"...
Δεν θα σχολιάσουμε τα ανωτέρω. Όλοι θυμόμαστε τις επίμονες γεναιόδωρες επικηρύξεις Toυ για να βρεθεί κάποιος χαφιές (τώρα πια κάποιοι λένε -αποψή τους έτσι?- ότι οι επικηρύξεις έρχονταν κατ' ευθείαν από το server του liako.gr. Συμπτωματικόν?). Θυμάστε τις "υπόγειες μεθόδους φίμωσης" "με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους" που κάποιος 2 χρόνια πριν Τον κατάγγειλε.
Όσοι έχουν ακούσει το ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα, τους έχει έρθει μια αναγούλα, μια τάση προς έμετο, μία ανεξήγητη θλίψη για τη κατάντια ορισμένων ανθρώπων. Για να αισθανθείτε καλύτερα (συγκριτικά), σκεφτείτε τι θα αισθάνεται ένα από τα θύματά Του, ο Τσιπρόπουλος του blogme. gr ακούγοντας το "να συγχωρούμε τον εχθρό", "να βοηθούμε τον αδύνατο" , "στον συνάνθρωπο που έχει δυσκολία στη ζωή του", "ανθρωπιά" κλπ. Καταλαβαίνετε βεβαίως τι εννοεί με "τη παλληκαριά ρε" την υψωμένη σειόμενη γροθιά και δόντια που τρίζουν.

11AGAPISTOTSIPROPU...



Ο Λιακόφλωρος

Ο κόσμος του Προφήτη "είναι χωρισμένος στους από δω και στους από κει". Είναι ο ασπρόμαυρος κόσμος που παράγει το συνηθισμένο γκρι της στολής ενός φασίστα. Ο κόσμος Του έχει μόνο το καλό (τα καλά και συμφέροντα, εμείς) και το κακό (οι άλλοι, οι διαφορετικοί, άρα οι εχθροί). Αδυνατώντας να διακρίνει τα άπειρα χρώματα τόσων πολιτισμών, τόσων ιδεών, τόσων αντιλήψεων που προσφέρει ο κόσμος μας, βαφτίζει όσα δεν καταλαβαίνει (και αυτά είναι πάρα πολλά), σε σιωνιστές νεοταξίτες "κρυμμένους","μίζερους" και "φλώρους"(???). Πάλι η γκεμπελίστικη προβοκατόρικη αντιστροφή των λέξεων και εννοιών. Παρακολουθούμε ένα ακόμα θαύμα: Πώς ένας κατά τεκμήριο σκοταδιστής κατηγορεί τους άλλους για σκοταδισμό. Πως ένας μικρός, μίζερος εμποράκος κατηγορεί τους άλλους για μιζέρια. Πως ένας ...
Φυσικά πολλοί παθητικοί τηλεθεατές του είναι μικρά παιδιά. Μπορεί σίγουρα να φανατίσει ομάδες πληθυσμού που δεν έχουν κρίση και επαρκείς γνώσεις. Αυτούς που δεν μπορούν να αμυνθούν από προπαγανδιστές και λαϊκιστές συνθηματολόγους. Μπορεί άνετα να καταστρέψει ένα ευαίσθητο παιδικό μυαλό ενός δωδεκάχρονου με κούφια λόγια και μεγάλες αυταπάτες. Και αυτό Του αρέσει.
Άραγε αναφέροντας κάποιους "φλώρους" "κρυμμένους στο σκοτάδι" βλέπει τον εαυτό Του και τους δικούς Του (στα πόστα κομπόστα), στον καθρέφτη Του? Κάποιον επώνυμο που με την υπεροχή της οικονομικής δύναμης και της τηλεοπτικής επιρροής, καταφέρεται με όλους τους τρόπους, σε μικρούς, αδύναμους, άσημους που Τον κριτικάρουν? Ας Τον αφήσουμε στη μιζέρια Του να φαντάζεται ότι είναι απόγονος των αρχαίων ελλήνων. Αυτό φαίνεται καθώς είπαμε από τη κορμοστασιά Του, δείγμα της οποίας βρίσκουμε σε όλα τα μουσεία που φιλοξενούν αρχαίους έλληνες κούρους (κοινώς τυρόπιτες κούρου).


11LIAKOFLOROS.wma



Η ανατομία μια Δικαίωσης

"Εγώ είμαι κινδυνολόγος? τά 'λεγα? Δικαιώνομαι? "
Εδώ παραθέτει ένα χιλιοπαιγμένο απόσπασμα μιας εκπομπής κάποιων χρόνων, όπου ο Ίδιος παραληρεί μέσα σε μια κινδυνολογία περί σφραγίσματος του Αντίχριστου με τσιπάκια, σκάνερ που διαβάζει τα πάντα, για σαρωτές λέιζερ, "το χάραγμα το λεγόμενο, είναι ας το πούμε η ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία δεν θα είναι πια σε καρτελάκι αλλά θάναι πάνω μας θάναι στο μέτωπο ώστε να το διαβάζει... ένα σκάνερ θα διαβάζει το μέτωπό σου" και άλλες παρόμοιες γνωστές προφητικές ασυναρτησίες. Μέσα σε όλα αυτά αναφέρει αορίστως τις λέξεις "μα θα εφαρμοστεί στην Αθήνα ... όπως σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου".
Και επειδή προσφάτως λόγω πλήθους αυτοκινήτων μελετάται μέτρο "διοδίων" (φανταστείτε αν εφαρμοζόταν τι θ' ακούγαμε), το συνδέει με την γνωστή Λιακούρεια μέθοδο συνδυασμού "ο Προκρούστης" με την άσχετη κινδυνολογία Του περί χαράγματος του αντιχρίστου στο μέτωπο κλπ κλπ. ... KAI ΞΑΦΝΙΚΑ, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ... ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΠΩΣ? ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΣ (στη φαντασία Του)!
Το ίδιο κινδυνολογικό απόσπασμα επαναλαμβάνει σε οποιαδήποτε περίπτωση που κάτι εμφανίζεται στην επικαιρότητα για τσιπάκια barcode αντίχριστους κάρτες διοδίων κλπ. Δικαιώνεται κατά δήλωσή Του, κατά περίπτωση, σε όλες τις περιπτώσεις (εννοείται), κατ' αποκοπήν.
Δάσκαλε Καψάλα είδες? είδες πως διαστέφεται η αλήθεια ταχυδακτυλουργικά εμπρός σε πλήθος Λιακόφιλων που δεν μπορούν να διακρίνουν τι λέει η φωτογραφία (από μόνοι τους) αλλά περιμένουν τη λεζάντα (από τον Προφήτη οδηγό), για να "καταλάβουν" αυτό που θέλει Εκείνος να "καταλάβουν".
Αγαπητοί φίλοι για πολλά πράγματα ξέρει πολύ καλά τι λέει (... ανοησίες), ... είναι φανερό.
Και ένα χλιαρό υπονοούμενο για την αμερικάνικη πρεσβεία με ένα εξ ίσου χλιαρό ειρωνικό σχόλιο περί ΝΑΤΟ και "την αγάπη μας"... Οι σιωνιστές εσένα έχουν βάλει στο μάτι Υπεράνθρωπε, άλλη σοβαρότερη δουλειά δεν είχαν φυσικά να κάνουν από το να σε παρακολουθούν ανελλειπώς. Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον ο τρόπος που τους γλύφεις.

11MALAKIES666.wma



Το σχεδιάγραμα της παγκόσμιας κυβέρνησης

Μας δείχνει το σχεδιάγραμα της δημιουργίας και προώθησης της παγκόσμιας κυβέρνησης. "Σας έδειξα τη δομή της παγκόσμιας κυβέρνησης, τι άλλο θέλετε..." Καταλαβαίνετε?
Η αποκάλυψη του σχεδιαγράμματος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Που? στην σαβουροεκπομπή "Δυνατά και Ελληνικά" μέσα σε σκουπιδοβιβλίο σε ένα φτηνιάρικο σαβουροπακέτο.
Απίστευτο. Τέτοιο φοβερό μυστικό? Αποκαλύφθηκε? Και δεν έγινε μετά από αυτό ο πολιτικός και οικονομικός σεισμός? Δεν τρέξαν όλοι οι κακοί του αυτού και του άλλου κόσμου να Τον εμποδίσουν? Δεν σείστηκε η λευκή πυραμίδα συνθέμελα στη τακλαμακάν? Δεν έγινε σεισμός στη κούφια γη με τις 72 φυλές? Δεν σταμάτησαν τα τεριρέμ οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες του Πούτιν? Μήπως εμφανίστηκε ξανά κανένα γιαταγάνι του Αζαζέλ στο διάστημα? Μήπως άνοιξε κανένα σφράγισμα από τα 13 σφραγίσματα στη Μακεδονία και βγήκε κανένας υποχθόνιος? Μήπως χλιμίντρισε κανένας κένταυρος? Πλατσούρησε καμμιά γοργόνα?
Ίσως ο επόμενος πόλεμος, σεισμός, τυφώνας κλπ (κάτι θα βρεθεί να "αποδειχθεί") να οφείλεται σε αυτήν εδώ την αποκάλυψη.
Η Λιακούρειος μέθοδος "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει".

11PAGKOSMIAKYBER.w...



Πολιτική Προφητική ανάλυση (ξανά Δικαίωση, εννοείται)

Προσέξτε πολιτική ανάλυση "αχταρμάς και ότι θέλουμε λέμε".
Ακούστε χωρίς πολλά σχόλια, προσέξτε φρασεολογία, βαρύτητα απόψεων και συνδυασμό γεγονότων. Με δύο τρεις επιλεγμένες ειδήσεις στήνει το θέατρο του παραλόγου, με αυθαίρετες ερμηνείες, φανταστικούς διαλόγους σενάρια και ... "πολιτικές" προβλέψεις.
Αν, παρ' ελπίδα ακούτε όλα αυτά που ξεστομίζει ο Προφήτης, φυσικά, αν κάτι δεν σας ενοχλεί, τότε πρέπει να το κοιτάξετε τα ζήτημα, το συντομότερο δυνατό.
Και όλα αυτά για να αποδείξει τη προφητεία ότι η ρωσία θα εισβάλλει στη περσία (ποιά περσία???) και το βασικότερο... "λοιπόν θέλετε να διαβάσετε για όλα αυτά... έχω ένα πακέτο μοναδικό με καινούργια βιβλία..."


11POYTINPAPAROLOGI...



Ο τρομερός διαστημικός πόλεμος

Σας αφήνουμε να ακούσετε τις μεγάλες ειδήσεις και τους Λιακούρειους συνδυασμούς και (παρα)λογική.
ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝ ( αυτό αληθεύει...)
"Ειδήσεις που νοιάζουν τον κόσμο in the long term... εις την βαρβαρικήν"
Πουτινιές και Λιακουριές.
"Βλέπετε πως συνδυάζουμε όλες τις ειδήσεις?"...
Άλλη μια εφαρμογή της λιακούρειας θεο(παρα)λογικής μεθόδου "ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και η Ρώσικη σαλάτα". Είναι όταν αναμιγνύεις κατά το δοκούν ότι συμφέρει στο εκ των προτέρων στόχο να αποδείξεις.
Φυσικά οι συνδυαζόμενες ειδήσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες (όλες από το ίντερνετ) για να βγάζει το επιδιωκόμενο συμπέρασμα που θέλει ο απατεώνας. Γιατί από τις εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινές ειδήσεις, οποιοσδήποτε αυθαίρετα μπορεί να συνδυάσει οτιδήποτε για να εξάγει οποιοδήποτε υποκειμενικό αυθαίρετο συμπέρασμα που θέλει. Κάτι σαν την απάτη των λεξαρίθμων που έκανε παλιότερα. (το ντουπ που ακούγεται στο τέλος είναι το μπαζοβιβλίο που βαράει στο τραπέζι).
Το σημαντικότερο από όλα βέβαια δεν είναι το γελοίο του θέματος.
Αλλά το ότι η συνεχής επανάληψη αυτής της τακτικής που κάνει τον απλοϊκό ημιμαθή να συνηθίζει αυτού του είδους τη (παρα)λογική και να ακολουθεί εφαρμόζοντας και ο ίδιος αυτή το παρανοϊκό παράλογο τρόπο σκέψης.
Πιστός στο δάσκαλο δόκτορα Γκέμπελς: Χίλια ψέμματα κάνουν μια αλήθεια. Ή Πες πες πες όλο και κάτι θα μείνει.
Ακόμα και σ' αυτόν που χαζεύει την εκπομπή για πλάκα.
Στο ακόλουθο ηχητικό προσέξτε τη τέχνη να λέει κάποιος πολλά βαρύγδουπα και ουσιαστικά ένα μεγάλο παρανοϊκό ΤΙΠΟΤΑ.


11SYNOMOSIOPARAKRO...



Η σαβουροεκπομπή

Ει Κύριος μεθ' υμών, ουδείς καθ' ημών.
"Αυτά που λέμε πειράζουν". "Και ξεσηκώνονται τα μιλιούνια των εχθρών του ελληνισμού", "μια μικρή ταπεινή εκπομπή βιβλίων"
Αυτή είναι η κλασική αναμενόμενη αντίδραση από τον γνωστό πατριδοκάπηλο. Μαζί με την απαραίτητη μπουρδολογία περί ανάστασης του Κυρίου, ηγέτη Ιησού Χριστού κλπ,...εννοείται (χαϊδεύοντας τα αυτιά των ορθοδόξων, για ευνόητους λόγους).
Οποιαδήποτε αντίδραση στη κατάφορη παραπληροφόρηση, ιστορική παραχάραξη, αποπροσανατολισμό, διάδοση ψευδών ειδήσεων και φυλετικού μίσους, μεταξύ πολλών άλλων που διασπείρει αυτή "η ταπεινή εκπομπή" (που μεταδίδεται από δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς με δεκάδες ώρες καθημερινά πανελληνίως), βαπτίζεται από τον τηλεπλασιέ εχθρική ανθελληνική ενέργεια.

Ιαπόστολε σαβουροπώλη. Αυτά που λες πειράζουν. Όχι φυσικά τους "εχθρούς του ελληνισμού" (που τους προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες εμμέσως ή αμέσως), αλλά εμάς τους έλληνες αυτού του τόπου.
Μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα.
Φοβάσαι τη πρόοδο.
Διαφημίζεις το σκοταδισμό και το μεσαίωνα.
Εμπορεύεσαι την χώρα μας.
Παραποιείς την θρησκεία των περισσοτέρων μας.
Διαστρέφεις τις παραδόσεις και τους μύθους μας.
Παραχαράσσεις την ιστορία μας.
Προπαγανδίζεις άνομα και υπόγεια συμφέροντα.
Κινδυνολογείς για ανύπαρκτους μεταφυσικούς εχθρούς.
Καταστρέφεις συνειδήσεις στο όνομα της "ελπίδας".
Προωθείς τον εθνοφυλετισμό και το μίσος.
Φανατίζεις, διαστρέφεις, παρασύρεις.
Μας γελοιοποιείς.
Μας διασύρεις.
Μας συκοφαντείς.
Μας υποτιμάς.
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
Συνηθισμένος στα μαλακά, πίστεψες ότι όλοι τρώνε ότι τους σερβίρουν.
Όχι κ. Λιακόπουλε, υπάρχουν και κάποιοι έλληνες που δεν είναι από αυτούς που έχεις συνηθίσει. Ατύχησες με μας. Αντιδράσαμε, αντιδρούμε και θα αντιδρούμε με όσα νόμιμα μέσα μπορούμε να έχουμε. Θα σε σατιρίζουμε, θα σε κριτικάρουμε, όχι γιατί μας αρέσει μόνο, αλλά και γιατί πρέπει.
Η εκπομπή σου δεν είναι μικρή και ταπεινή. Είναι καθαρά σκοταδιστική και αποπροσανατολιστική. Επηρεάζει χιλιάδες αφελείς που αγνοούν το σήμα του τηλεμάρκετινγκ και πιστεύουν ότι "για να λέει όλα αυτά στη τηλεόραση κάποιος ανεμπόδιστα και ελεύθερα, δεν μπορεί, κάποιο δίκιο θα έχει, ...αλλιώς ...κάποιος θα τον εμπόδιζε"
Αυτοί που ξεσηκώνονται στην επικίνδυνη μπουρδολογία Σου, δεν είναι εχθροί του ελληνισμού, αλλά έλληνες που αγαπάνε τον τόπο τους.
Εχθρός του ελληνισμού (και όχι μόνο), είσαι εσύ κ. Λιακόπουλε.


Χριστός Ανέστη κ. Λιακόπουλε.

11SABOUROEKPOMPH.w...



Με δύο μέτρα και δύο σταθμά

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε κάποιον υπερήφανα να αυτοξεφτιλίζεται για λίγη διαφήμιση τραγουδώντας (για τον εαυτό Του) "... με το Δήμο αρχηγό ξεκινάμε να φτάσουμε στον Άρη...", που μεταφράζεται σε ευρώ από τα μπαζοπακέτα που πουλάει.
Φυσικά η ξεφτίλα εδώ είναι θεμιτή γιατί έχει να κάνει με τηλεοπτική εξουσία πολύ μεγαλύτερη από τη δική Του. Έτσι χέρι που δεν μπορεί να δαγκώσει το γλύφει. Και δίνει τόπο στην οργή με "τα κοιτάσματα κλανίου"
Όμως σε κάποια άλλη περίπτωση που κάποιοι μικροί, αδύναμοι οικονομικά, τον σατιρίζουν κριτικά (γιατί αντιστέκονται στη προπαγάνδα Του), τους μηνύει, τους καταδιώκει, τους επικηρύσσει, διώκει δικαστικά έναν άσχετο και τον καταστρέφει γιατί τόλμησε η αυτόματη μηχανή του RSS, να έχει link από τους "βλάσφημους υβριστές Του"

"βλέπω περιπετειώδη έργα και εξωπραγματικά."
ΑΑΑ... έτσι εξηγείται το κάψιμο...







UPDATE

Δεύτερη και τελευταία εκπομπή

Θυμάστε τις εκπληκτικές δηλώσεις περί μίας και μοναδικής σαβουροεκπομπής? Τις δηλώσεις "Ξέρω τι λέω" και το ανεπανόρθωτο "εμείς έχουμε μούτρα και μιλάμε" Ε λοιπόν ξεχάστε τες. Διότι πριν ο αλέκτωρ λαλήσει η δήλωση της τελευταίας μόνο εκπομπής έγινε γαργάρα. Γιατί ... φυσικά το είπε ο γέροντας (ο οποίος παρομοιάζεται με καφετζούδες, ψυχοεραυνητές, μέντιουμ κλπ... τα του καίσαρος τω καίσαρι).
Ακούστε τα τραγικά περί "υπακοής", "γέροντος" και λοιπές πίπες:

deuteriTELEUTAIAmo...


Οι αμερικάνοι είναι φφφφίλοι μας (το γλύψιμο)

Μετά από προπαγάνδα πολλών χρόνων υπέρ των ρώσικων οπλικών συστημάτων, την παντοδυναμία του ορθόδοξου πούτιν κλπ,... ο ιερός σαβουροπώλης σε στιγμές αμερικανολοιχείας απείρου κάλλους. Αξιοσημείωτη σάλτσα, η αναφορά στους κομμουνιστές υπαλλήλους του που με τα σφυροδρέπανα φωνάζουν υπέρ του ορθόδοξου Πούτιν. Υπενθυμίζουμε ότι τα βιβλιοπωλεία του είναι γεμάτα βιβλία των φασιστικών, νεοεθνικοσοσιαλιστικών εκδόσεων "Νέα Θέσις". Το ακόλουθο ηχητικό είναι αρκετά σόκιν και σχεδόν πορνό. Όταν ένα ασύστολο λαμόγιο θέλει να έχει άλλοθι, αν κάτι δεν πάει καλά στο μελλον. Ακούστε το, υπ' ευθύνη σας (προσοχή στο σάλιο):


glipsimostousAMARI...






Η σάτιρα ιερέ σαβουροπώλη δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν είναι ανώδυνο αστειάκι. Τσούζει, φωνάζει, γελοιοποιεί, καυτηριάζει. Είναι αισχρή, σοκάρει, ξυπνάει, δημιουργεί θέμα, φασαρία. Είναι κιτς, δεν έχει τρόπους, είναι ανήθικη, είναι χοντροκομμένη. Χρησιμοποιεί σεξουαλικά υπονούμενα, βιολογικές λειτουργίες, σωματικές ατέλειες. Είναι η κοροϊδία των παιδιών στην αλάνα. Καθαρή ατόφια και αυθόρμητη. Είναι από τα λίγα όπλα των αδύνατων ανώνυμων, ενάντια στο ισχυρό δυνατό και επώνυμο. Είναι η ειρωνική αντίδραση στα κακώς κείμενα της όποιας εξουσίας στους αποκλεισμένους από τα κέντρα και τα παράκεντρα της εξουσίας.

Η δική μας σάτιρα σε Σας κ. Λιακόπουλε ήταν πολύ χαλαρή. Ήταν για σαλόνια. Δεν Σας βρίσαμε παρ' όλο που το κάνετε καθημερινά εμμέσως σε όλους μας. Δεν αναφερθήκαμε ποτέ στην οικογένειά Σας, παρ' όλο που πάρα πολλές φορές εκθέσατε τα ίδια Σας τα παιδιά δείχνοντάς τα με καρναβαλικές στολές στη τηλεόραση, για να βγάλετε μερικά ευρώ πάρα πάνω. Δεν χρησιμοποιήσαμε την ιδιωτική Σας ζωή.
Σατιρίζαμε και κριτικάραμε (και θα συνεχίσουμε εννοείται) τη συνεχή Σας παρουσία, τους μπουρδολογικούς ισχυρισμούς και την απροκάλυπτη προπαγάνδα Σας, στη τηλεόραση.
Σας έχουμε για τη πλάκα μας, γιατί έχουμε και δουλειές, οικογένεια και μια ζωή που ζούμε.

Νάσαι καλά να μας διασκεδάζεις.

Να εύχεσαι ισαπόστολε λεβεντόκορμε τηλεπλασιέ στον Αρειανό ΕΛ Ιησού Χριστό Σου και στον γέροντα +σκοτάδισον+κονόμησον+, να μην αλλάξουμε γνώμη και ασχοληθούμε ΣΟΒΑΡΑ μαζί Σου.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ+

buzz it!

:: posted by funEL, 2:23 PM | link | 94 comments |