funEL βαρυ πακετο

Saturday, April 21, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (3) ΕΛλας ΕΛλήνων Ορθοδόξων

Γιατί χαίρεται και τραγουδάει ο κόσμος σήμερα πατέρα; Γιατί σήμερα είναι μιά ακόμα γιορτή των απανταχού ΕΛηθίων. Η εθνοσωτήριος που «έβαλε τις βάσεις για το σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό». Εορταστικό αφιέρωμα ποτ πουρί, για όλα τα γούστα, στο πνεύμα της ημέρας προς τιμήν της εποχής που η σημερινή ΕΛληνορθοδοξία λεγόταν ΕΛληνοχριστιανισμός. Προς τιμήν ΟΛΩΝ των ανάλογων καταστάσεων.

Ο μυστικός γέροντας Αδόλφος Βουρδούλιος +σφάξον+εκπολίτισον+. 20 Απριλίου, γενέθλιος ημέρα. Από τους πρώτους αυτού του αιώνα που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στο αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, τους εβραιοκομμουνιστές και τα μιαρά έθνη. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή κατανυχτική ατμόσφαιρα:



Εθνική κοινωνική και πατριωτική συνείδηση ενάντια στη παγκοσμιοποίση και τη Νέα Τάξη. Ζούνε ανάμεσά μας. Μία λύση για τα λαμόγια τους πολιτικούς. Η Χρυσή Αυγή της 6ης ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας, ...εκπολιτισμός με φιλότιμο, αγάπη, ανθρωπιά κλπ. Τραγούδια της τάβλας (για να μη πούμε τίποτε βαρύτερο):



Ο κορυφαίος εορτάζων αυτή την εθνοσωτήρια ημέρα. Ρεπερτόριο, all time classic (Eλληνοχριστιανισμός, Ελληνορθοδοξία, δύο λέξεις , μία έννοια). Όλοι οι ΕΛληνες ενωμένοι χωρίς τους φαύλους πολιτικούς υπό την σκέπη του ΕΛληνοχριστιανισμού:



We have a mission of God. In God we trust. Ο νέος σταυροφόρος ενάντια στις δυνάμεις του σκότους. Η σημερινή ελέω θεού αυτοκρατορία. Η εξαγίαση του μιαρού παγκοσμιοποιητικού τραγουδιού του υποχθόνιου σατανικού Λένον από τις δυνάμεις του θεού:



Βαθύτατα θρησκευόμενος και χριστιανός ο Πούτιν (όπως λέει και ο Ισαπόστολος Προφήτης Άγιος Λιακούριος ο Πουτινιάρης. Η ελέω θεού ορθόδοξη αυτοκρατορία. Αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ, υπερόπλα ΤΕΣΛΑ και υπερτρυπάνια:






Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.


Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.
(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)



Θεολόγοι+Θολολόγοι

Ο Προφήτης Θεολογεί. Αναπτύσει την απέραντη θεολογική Του γνώση και με το κύρος που Του δίνει η αυθεντία Του (πανεπιστήμια, πτυχία, έρευνες, αναγνώριση κλπ), εξηγεί τις προθέσεις του Χριστού, του Θεού και του Άγιου Ανδρέα. Αποκαλύπτει τις 72 υποχθόνιες φυλές που ζουν μέσα στη κούφια γη γιατί «ξέρει πολύ καλά τι λέει η Μπλαβάνσκι». Επισφράγισμα των θεολογικών Του γνώσεων : «ο Άγιος ρε καλόπαιδα άμα ήθελε να εννοεί, θα απευθυνόταν στον... Καραθοδωρή...», «καλύτερα να μου αναλύει ο Μαρξ... παρά να κάτσω ν’ ακούω μεγαλοθεολόγους... θολολόγους», «που το πήρες το πτυχίο... ρεεεεε». Ο καιρός γαρ εγγύς 2.

1XXXMEGALO8EOLOGOI...



Τα ψάρια ζωντάνεψαν

DVD με την εκπλήρωση της Προφητείας «με τα μάτια από αυτούς που τη ζήσανε, όχι διήγηση τρίτων». Πατήρ Σάββας Αχχιλέως, το ζωντάνεμα των τηγανισμένων ψαριών και ...πήραμε τη Πόλη, διότι ο καιρός γαργαρ εγγύς (και χαϊβανίτιδα σε όλο το κόσμο). Εδώ να δείτε αγαπητοί φίλοι... (πιάστε από τώρα οικόπεδο στη Πόλη ... εκτός από τα μεγαλοτσιφλίκια στον Άρη).

1psariaVAMBIR.wma



Μας φοβούνται...

«Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα». Γιατί δεν μας λένε την πραγματική ιστορία. Γιατί θα βρούνε 100 εκατομμύρια Ελλήνων αναρχικών (γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται, έχουμε τον Ιχώρ γαρ) και θα χαλάσουν τη μπουγάδα της Νέας Τάξης των πραγμάτων, όπως είπε ο Κίσσιγκερ. Άντε πάλι ο ένας μύθος περί νέας Τάξης έρχεται να ενισχύσει και να ενισχυθεί με τον άλλο μύθο περί δηλώσεων Κίσσιγκερ. Τόσο πολύ μας φοβούνται, που συνωμοτούν εδώ και εκατοντάδες (ακόμα και χιλιάδες) χρόνια όλοι οι ιστορικοί, ειδικοί, προσωπικότητες, επιστήμονες, κλπ όλου του κόσμου, ... για να μας κρύψουν και να παραποιήσουν τη παγκόσμια ιστορία. Αυτό είναι ο μοναδικός στόχος όλων των κακών όλου του σύμπαντος,... να μας καταστρέψουν. Ε ρε μεγαλεία...

1SUPERMALAKIES1.wm...



Στοιχειοθέτηση της Συνωμοσίας της Μαγδαληνής (Πακέτο θρησκοληπτικής παράνοιας)

Ακούστε τη «μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών... η συνωμοσία Μαγδαληνή, κωδικός Μαγδαληνή... με βρισιές που ξεκίνησαν απο το γνωστό λόμπυ... προσπαθούν να πασάρουν τον Αντίχριστο...» , «όλο το πακέτο μόνο με 33Ευρώ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ όλη αυτή τη προσπάθεια για να δείτε ότι αυτά δεν είναι λόγια , αλλά πραγματικότητα». Προσέξτε τώρα ποια βιβλία στοιχειοθετούν αυτή τη μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών για να μας φέρουν τον Αντίχριστο (οι αμερικανοεβραίοι εννοείται) και πως.
Θαυμάστε στοιχειοθέτηση και αποδείξεις:
Κώδικας ντα Βίντσι και η συνωμοσία της Μαγδαληνής
Απόκρυφα Ευαγγέλια, Αλήθεια και Αιρέσεις
(.... αποδεικνύεται ότι ο Ιησούς Χριστός , ... ήταν ΕΛ-λην!).
Θέλω να ξέρω (οδηγίες προς ορθόδοξους όταν ...κάποιος τους μιλάει λογικά!)
Ο αόρατος Πόλεμος (η πραγματική μάχη της ανθρωπότητας ... εναντίον των δαιμόνων!!! για τη φωτινή πατρίδα τον παράδεισο!!!)
Δαίμονες παγίδες και τεχνάσματα (με ένα ακόμα πιο απλοϊκό! τρόπο δίνεται ξανά πως μαίνεται η καθημερινή μάχη του ανθρώπου κατά των δαιμόνων... εξορκισμοί, δαιμονισμοί, γεροντάδων, ...ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα!!!!)
Τα 23 τάγματα των τελωνίων (τα μετρήσανε και τα βρήκαν 23. Είναι τα τάγματα των τελωνίων, που τελωνίζουν τη ψυχή ... μετά θάνατον. Ορθόδοξες μαρτυρίες ορθοδόξων που πήγαν, ... είδαν ... και γύρισαν να μας πουν τα καθέκαστα)
Καραθεοδωρή, η σχετικότητα και οι άσχετοι (τα γνωστά... ο σφετεριστής, εβραίος φυσικά, Αϊνστάιν έκλεψε από τον Καραθεοδωρή τη θεωρία της σχετικότητος, ... και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα)
Η κρυμμένη κυβέρνηση
Το σχέδιο της απάτης
Τα σημεία των καιρών και η εποχή του Υδροχόου
Αντίχριστος
Ένας κόσμος κάτω από τον Αντίχριστο
Η μυστική Βαβυλών


... εεε ΕΤΣΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ακούστε τις θεοεπιστημονικές «αποδείξεις» και «στοιχεία» και κρίνετε μόνοι σας:

1SUPERPARANOIA13.w...



Οι Ναζί είχαν αντιβαρυτική υπερτεχνολογία

Τα Λιακούρεια Ντοκουμέντα (βρίσκετε όλη αυτή τη μυθολογία στο Ίντερνετ). Η γνωστή φιλοναζιστική ανάπτυξη διαφόρων μύθων περί εθνικοσοσιαλιστικών υπερόπλων, κυρίως των αμετανόητων νοσταλγών του ναζιστικού καθεστώτος, μετά την ήττα τους. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βιβλιογραφία του ισαπόστολου Προφήτη τηλεπωλητή με τις γνωστές ομότροπες εθνικές, κοινωνικές και πατριωτικές αντιλήψεις. Η ελέω θεού εθνικοσοσιαλιστική υπερτεχνολογία. Έτσι άλλωστε εξηγείται η έκβαση του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Ακριβώς όπως λειτούργησαν τα υπερόπλα ΤΕΣΛΑ στη Γιουγκοσλαβία και το Ιρακ, εναντίον των αμερικάνων.
Προσέξτε την (παρα)λογική σύνδεση που κάνει με τη βάση Βοστόκ, τον Πούτιν, τη πύλη «για κάτω» και την απειλή πολέμου από τους αμερικάνους «αν πάτε εκατό μέτρα» πιο κάτω. ... Άρμεγε λαγούς, κούρευε χελώνες:

1XANEMPOUROSOI.wma



Η απειλή του Αγίου

Η περίφημη απειλή του Αγίου. «Όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα βρεθεί στον πάτο», είπε ο γέροντας. «γιατί αυτά είναι εκ θεού και γίνονται τώρα», «Και αυτά τα πράγματα βγαίνουν ...»... «μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση». Ποιό πάτο ρε γέροντα?

1TRAXONOMALAKIESUP...



Το νόημα της ζωής σε ένα σαβουροπακέτο (τι πίνεις και δε μας δίνεις)

Ανεπανάληπτο. Υπαρξιακή θεολογική μεταφυσική τηλεπώληση προς Εληθίους:
«...Η ζωή αυτή είναι μικρή ... και είναι ένα μεγάλο δώρο του θεού σε μας, μία ευκαιρία να δείξουμε ότι αψηφούμε τις βλακείες ... του οξωαποδω ... αυτό θέλει ο θεός από εμάς ... να μη του δίνουμε σημασία ... μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα εδώ πάνω ... και να κερδίσουμε αυτό που λέει ο Χριστός μας την αιώνια ζωή ... τα πράγματα είναι πολύ απλά ... βγάλτε τα άγχη της καθημερινότητας από πάνω σας ... και να δείτε πως η συγγνώμη του θεού βοηθάει όλους μα όλους μας, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?... ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιατί αλλιώς τον βλέπουμε σφραγιστά και άντε να μη πω ... επιτρέψτε μου ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πάρετε αυτά τα 12 βιβλία...».
Συνοψίζοντας μεταξύ άλλων:
Α. Ο θεός θέλει από μας, με την ευκαιρία που μας δίνει, να μη δίνουμε σημασία στις βλακείες...
Β. Μπορούμε να κερδίσουμε την αιώνια ζωή, όπως λέει ο Χριστός μας, (τα πράγματα είναι πολύ απλά), βγάζοντας τα άγχη της καθημερινότητας...
Γ. Η συγγνώμη του Θεού βοηθάει όλους μας να βλέπουμε τον κόσμο ανοιχτά και ΕΛληνικά...
Δ (και σημαντικότερο). Για όλα τα ανωτέρω, αγοράστε το σαβουροπακέτο του Λιάκουρα.
Ακούστε το και ξανακούστε το. Εαν ακούει κάποιος ψυχίατρος θα θέλαμε την επιστημονική του άποψη:

1theoparalirimaNEW...



Αφεντικό Χριστός+Προμηθέας+Δίας+ΕΛ+Νεφελίμ

Απίθανες μοναδικές ανεπανάληπτες ανεπανόρθωτες δυνατές και λιακουρικές αερολογίες+μπουρδολογίες. Παρατηρείστε το συνδυασμό δια της περιφήμου λιακουρείου συνδυαστικής μεθόδου «ο αχταρμάς και ότι θέλουμε αποδεικνύουμε». Η απόλαυση του Αριστοτέλη:


1ELxristosparaliri...



Πραγματική Ιστορία (μυθολογικές φαντασιώσεις)

Μάθετε γιατί οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα, γνωρίζετε τις μυκηναϊκές ακροπόλεις στη Κίνα, τους απόγονους των Ελλήνων σε εκείνες τις περιοχές? Μάθετε αλήθειες (η φουρκέτα στη μπρίζα μετά την ακρόαση, είναι απαραίτητη. Το ηλεκτρικό σοκ σας επαναφέρει):

1GNORIZETEMALAKIES...





Για να μη ξεχνιόμαστε. «Δεν χρειαζόματε τους πολιτικούς τα λαμόγια», «όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μια γροθιά», «πάμε για την 6η Κοσμοκρατορία (6 REICH), με αγάπη, φιλότιμο και ανθρωπιά» ...τα γνωστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων των κοσμοκρατοριών-αυτοκρατοριών-δικτατοριών-απολυταρχιών-ολιγαρχιών, παντού και πάντα:



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

buzz it!

:: posted by funEL, 2:46 PM | link | 47 comments |