funEL βαρυ πακετο

Friday, May 11, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (6) και ένα έργο SEX

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Το μυστικό τάγμα των Ιπποτών funEL, συνεχίζει τις Λιακουριάδες, μαζί με μια αφιέρωση από κάποια (ξέρει αυτή), που είναι γοητευμένη από την ύπαρξη της μεγαλοσύνης και απέραντης γνώσης του Αγίου Λιακουρείου του Πουτινιάρη (ή κομψοδάκτυΛου, καντηΛανάφτη, απατεώνα, μπουγαδοκΛεφτη κλπ) και υπόσχεται να συμβάλλει στο ιερό Του έργο.
Το Ιερό βίδεο που ακολουθεί έχει τίτλο S.E.X. (Sκουπιδοσαβουροφάγοι Εγερμένοι ΧριστιανοΛιακουρορθόδοξοι). Είναι αφιερωμένο επίσης στους: υποχθόνιους σιωνιστάς, οδηγούς κοσμοσφαιρών τεριρέμ, καφετζούδες-εξορκιστές-αστρολόγους, κλέφτες αρχαίων ορθόδοξων Ελληνικών χειρογράφων, πεταλωτές κενταύρων, αλιείς γοργονών, τεχνικούς αντιβαρύτητας, νεοταξίτες ανθΕΛληνες συνωμότες, λευκούς αδελφούς και μαύρες αδελφές, σατανιστές τακλαμακάν, μικρό Γιωργάκη, ψήστες τηγανητών προφητικών ψαριών, ψεκαστές υποταγής συνειδήσεων, αυτόχθονες του Αρη και της τεχνητής Σελήνης, χειριστές υπερτεχνολογίας ΤΕΣΛΑ, φωταδιστές κουλτουριαραίοι, σεισμογενείς γίγαντες, βιοτέχνες τσουναμιών, κατασκευαστές 29 τυφώνων κλπ,... και εν γένει στη Νέα Εποχή της οντολογίας του τηλεπροφήτη Λιάκουρα (μεγάλη η Χάρη Του).





ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 1

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 2

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 3

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 4

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 5


Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)




Tα χανεμπού, η ΕΛ αντιβαρύτητα, το δελφικό Ε (μάθετε τι παίζεται)

Ο Υπεράνθρωπος Ισαπόστολος μας ανοίγει τα μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, και μας αποκαλύπτει ότι η αντιβαρυτική τεχνολογία των Ναζί (αναμφισβήτητο δεδομένο κατά τον τηλεπλασιέ!!!), προέρχεται από αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα που φυλάσσονταν από μια φυλή στο Θιβέτ. «Που βρήκε τη γνώση ο Χίτλερ? ... κρατούσε πολλούς παπύρους αρχαίους Ελληνικούς γι αυτό και χρησιμοποιούσε αρχαία Ελληνικά σύμβολα ...αυτοί είχαν κείμενα με αντιβαρυτικά στοιχεία μέσα ...».
Επίσης μας δείχνει ένα σύμβολο αυτής της φυλής, το στρέφει σε μια κλίση που τον βολεύει και μετά απομονώνει το στοιχείο που επίσης τον βολεύει για να «αποδείξει» ... αυτό που τον βολεύει: «...παρακαλώ εδώ την λεπτομέρεια ... και να απομονώσουμε αυτό τι έχουμε, το Δελφικό Εψιλον ... τι σύμβολα έχουν και από που είχαν τη γνώση...».
Φυσικά αν προεπιλέξουμε οποιοδήποτε σύμβολο ή μη (για να μας βολεύει), το στρέψουμε (εκεί που μας βολεύει), το αλλοιώσουμε λίγο (αν μας βολεύει) και απομονώσουμε το στοιχείο που έχουμε προαποφασίσει σαν αποδεικτικό στοιχείο (στο σημείο ακριβώς που μας βολεύει), ... αποδεικνύουμε , ακόμα και ότι ... υπάρχουν μυκηναϊκές ακροπόλεις στον Άρη (αυτό ... κι αν μας βολεύει)!
Είναι η γνωστή Λιακούρεια «αποδεικτική» μέθοδος, «ο Προκρούστης, ο Αχταρμάς, άρτζι μπούρτζι και λουλάς».
Βλέπετε ακριβώς πως το σχέδιο του θεού, έδωσε στον γέροντα Αδόλφο την αντιβαρυτική υπερτεχνολογία, όπως την είχε δώσει και στο περιούσιο λαό του (εμάς τους Ελληνες).
Μία επίσκεψη σε ένα μοναστήρι, ένα πατσατζήδικο και μία χαρτορίχτρα, αστρολόγο, καφετζού, θα συμπληρώσει τις αντιβαρυτικές ιστορικές αυτές γνώσεις και θα σας ολοκληρώσει σαν ανθρώπινο ον.
«η γνώση προωθείται διαρκώς, δίνουμε εκπληκτικά στοιχεία ...» (εμπρός προς τα πίσω...).

000111nazixanebou....



Ποιοί μας κρύβουν την ελεύθερη ενέργεια

«...Ποιοί είναι αυτοί που κρύβουν την υψηλή οικολογική τεχνολογία ... που είχαν και οι ΕΛ και οι Έλληνες πριν το 10.000 πριν το Χριστό πριν το μεγάλο πόλεμο με τους Άτλαντες ... για να μας πουλάνε το πετρέλαιό τους και τη μαυρίλα τους στη κυριολεξία... γιατί ακόμα χρησιμοποιούμε βενζίνες και πετρέλαια?...»
Και αμέσως μετά η αναφορά στον προστάτη των Ελλήνων, τον επιλεγμένο από τον θεό ορθόδοξο, που θα μας χαρίσει τη Πόλη μαζί με τη Αγιασοφιά (και το ξανθών γένος σύμφωνα με τις Προφητείες), τον βαθύτατα θρησκευόμενο Πούτιν. Έμπαινε Πούτιν, ελπίδα ενάντια στη νέα Τάξη των πραγμάτων...
... έτσι καταδεικνύεται πέρα από πάσης αμφιβολίας ο ένοχος, το πραγματικό αφεντικό του πλανήτη:
«... θέλετε αποδείξεις ότι ο Πούτιν την έχει την τεχνολογία (αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψέλνουν βυζαντινά) αλλά ο ρωσικός λαός δεν τη βλέπει (αόρατα μεταφυσικά Τουπόλεφ) ούτε οι υπόλοιποι σε όλο το κόσμο? (ΤΕΣΛΑ, ακτίνες θανάτου, τυφώνες, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς)... το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας» (ο μόνος που βλέπει είναι ο τηλεπροφήτης προφανώς)... «...και μεις ρε λέει πως θα ελέγχουμε τους λαούς ρε λέει μετά, πως θα εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα μετά για να φέρουμε τον Εξαποδώ...»
Όπερ Έδει Δείξαι
Μήπως, μετά την υπογραφή αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης, βρισκόμαστε και μεις σαν χώρα, στην ομάδα των κακών που πουλάει μαυρίλα και κρύβουμε μαζί με το αφεντικό προστάτη μας Πούτιν, την υψηλή οικολογική ελεύθερη ενέργεια για να φέρουμε τον εξαποδώ εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα?
Παρακολουθήστε παρανοϊκή (όπως πάντα) Λιακουρική σύνδεση των φαντασιακών μυθολογικών ναζιστικών UFO, με το μύθο της ελεύθερης ενέργειας, τον υποχθόνιο Διάβολο, τον Πούτιν και τα προς πώληση σκουπιδοπακέτα.
Όταν ο τηλεπροφήτης, πέφτει στις αναπόφευκτες αντιφάσεις του και αποδεικνύει κατά λάθος άλλ’ αντ’ άλλων, μη δίνετε σημασία. Όταν τα συμπεράσματα βγάζουν το Προφήτη Πάντα ψεύτη, φταίνε οι Σιωνιστικοί ψεκασμοί που μας καταστρέφουν τη Πίστη και μας ρίχνουν στη σκλαβιά της (άθεης πάντα) Λογικής.
Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι,
... αν υπήρχε αυτή η τεχνολογία θα επέφερε συντριπτικά περισσότερα κέρδη και ανυπολόγιστη εξουσία στους κατόχους της, με την άμεση χρησιμοποίησή της, εμπορικά, σε σχέση με τη διατήρηση της παλιάς (των υγρών καυσίμων, αερίου κλπ),
... είναι κουλτουριαραίικοι ανθΕΛληνικοί άθεοι ορθολογισμοί, συνωμοτών επιστημόνων..
Προστακτικά ...«Φέρε τη κάμερα εδώ»:

000111eleu8eriener...



Ο Πούτιν είναι το Αφεντικό (παγώσαμε)

«ο Πούτιν θύμησε ποιός είναι το αφεντικό και θύμησε ότι υπάρχει ελπίδα ενάντια στη Νέα Τάξη των πραγμάτων, γιατί ο Πούτιν μπορεί να δουλεύει για τα δικά του σχέδια αλλά δεν θα αφήσει να βγούνε τα σχέδια της σκοτεινής πλευράς του Λόμπυ της Αμερικής διότι υπάρχει και Θεός ... προωθείται το σχέδιο του Θεού».
Προσέξτε. Ο καλός ορθόδοξος βαθύτατα θρησκευόμενος Πούτιν, έκλεισε το αέριο και πάγωσε την Ευρώπη. Έντρομη η πρόεδρος της Γερμανίας παρακαλούσε τον Πούτιν να ανοίξει το αέριο. Έτσι ο Πούτιν έδειξε ποιός είναι το αφεντικό (αφεντικό είναι ο Πούτιν τώρα πιά και όχι ο Μπους). Και όλα αυτά ... διότι ... υπάρχει και Θεός.
Κάποιοι αντίχριστοι κουλτουριαραίοι θα λέγαν ότι το κλείσιμο του αγωγού, είναι ένας καθαρός εκβιασμός ενός αδίστακτου που δεν υπολογίζει στο ελάχιστο λαούς και επιπτώσεις, καθώς δεν έχει τη παραμικρή κοινωνική και πολιτική ευαισθησία προκειμένου να προωθήσει την ηγεμονία του (όπως αναλογικά κάνουν όλοι οι εξουσιαστές παντού και πάντα). Όμως κατά την εκτίμηση του Υπεράνθρωπου Πουτινιάρη Τηλεπλασιέ, αυτό το «αφεντικό» είναι η ελπίδα μας ενάντια στη μυθολογική Νέα Τάξη (ο δυτικός πολιτισμός) και ο απροκάλυπτος εκβιασμός του, είναι ευλογημένος γιατί «εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού». Φανταστείτε να γινόταν κάτι τέτοιο από τους αμερικάνους, ... τι θα έλεγε ο ισαπόστολος τηλεπωλητής.
Θαυμάστε πολιτικοπροφητική ανάλυση και ...παγώστε στη κυριολεξία (όταν η ελπίδα μας είναι ο θεόσταλτος Πούτιν). Προσέξτε το ύφος και την ένταση της γαϊδουροφωνάρας του τηλεπλασιέ ...(«Έμπαινε Πούτιν!!!»):

000111poutinafenti...



Ιερά Οργή (Σακκέτος Πακέτος)

Οργισμένες υστερικές Ορθόδοξες κραυγές του ισαπόστολου τηλεπλασιέ:
«πολύ σημαντικά πράγματα ... να κάνουμε και μερικές ντισκοτέκ εκεί μέσα και τι ωραία θα περνάμε θα πηγαίνουν και οι τουρίστριες ...και δώστου ντόλτσε βίτα ... εμείς οι έλληνες είμαστε και παραδοσιακοί τύποι έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε... αυτά τα ορίζει ο θεός ... και δεν είναι κανένα μαγαζί ... να κάνουμε κι ένα συνδικάτο να πάμε να πούμε είμαστε συνδικαλιστές στο Θεό ... βάλε μας και δυο τρεις γυναίκες στη διοίκηση ... σαν την Ορθοδοξία κανένας δεν τιμάει τις γυναίκες ... ένας άνθρωπος είναι στον παράδεισο γυναίκα είναι η Παναγιά μας...»
Καταλάβατε βέβαια η εξέλιξη είναι κάτι αντίχριστο και ανθΕΛληνικό, οτιδήποτε παλιό (παράδοση) είναι καθαγιασμένο, και οτιδήποτε νέο (μόδα) είναι σατανικό (έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα δώσουμε), η Ορθοδοξία τιμάει τις γυναίκες (με τις πολλαπλές απαγορεύσεις, το ακάθαρτο των εμμήνων, της υποταγής στον άντρα και εν γένει το αναγκαίο κακό της ύπαρξής της) και ότι στον παράδεισο μόνο μια γυναίκα είναι, η Παναγία (... όλες οι άλλες περιμένουν στην ουρά, ...Έχοντας -ακόμα και στο υπερπέραν- τα Μέσα, ο ισαπόστολος τηλεπλασιέ, γνωρίζει ακόμα και αυτό, και φυσικά ...μας το αποκαλύπτει).
Μπορείτε να οργιστείτε και σεις άφοβα μαζί με τον τηλεπωλητή και το πρωτοπαλλήκαρό του υπερσοδομητή καταστροφέα της λογικής, Σακκέτο πακέτο. Πολύ σημαντικά πράγματα:

000111psyhoparalir...



Ταρακουνάμε το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο

Με 5 τόμους αρχαίας Ελληνικής γραμματείας μαθαίνουμε πως ο Νέαρχος βρήκε όλα τα περίεργα είδη, στου διαόλου τη μάνα, που «ο μεγαλέξανδρος έκλεισε κάτω από τις πύλες στη κούφια γη στη Τακλαμακάν». Αποδείξεις από τον Άγιο Ανδρέα.
Μην ακούτε το παγκόσμιο ιστορικό σαρθρό ψεύτικο οικοδόμημα που μαθαίνει παραμύθια στα παιδιά μας. Ν’ ακούτε μόνο τον Ισαπόστολο, υπερερευνητή, αρχαιολόγο, ιστορικό, Προφήτη, Δικαιωμένο κλπ., Άγιο Λιακούριο τον Πουτινιάρη.
Ναι είναι φανερό. Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο, ζει μόνο με αντιεμετικά λόγω της συνεχούς ζαλάδας που προκαλεί το Δυνατό και Λιακουρικό ταρακούνημα. Η έγερση των Εληθίων συνεχίζεται.
Λιακουρικές αλήθειες, ... «5 τόμους σας δίνω...»:

000111tarakoumimap...



Οπλικά πνευματικά συστήματα φωτονίων

Τι είναι στη πραγματικότητα τα σαβουροπακέτα που πουλάει ο τηλεπροφήτης με τη σέσουλα? «... να χρησιμοποιείται σαν πνευματικό οπλικό σύστημα εναντίον εκείνων οι οποίοι απεργάζονται σχέδια εναντίον του Ελληνισμού...» (δηλαδή όλοι οι διαφορετικοί από εμάς, οι μεταφυσικοί φανταστικοί υποχθόνιοι κλπ, εχθροί). «... έχω συστήματα οπλικά, φωτόνια... όπλα πνεύματος, για να λέω την αλήθεια...». Από αυτά που μας λέει ο Προφηταράς καταλαβαίνουμε τη σόι αλήθεια, μας πουλάει σε συσκευασία σαβουροπακέτου.
Ακούστε το μοναδικό αποκαλυπτικό απόσπασμα:

OPLIKOSYSTIMAMALAK...



Η Προφητεία των 17 τυφώνων

Πως ερμηνεύουμε διάφορα φαινόμενα? Αφού διαβάσουμε τα σκουπιδοπακέτα με τα οπλικά συστήματα ΤΕΣΛΑ.
Με ένα δημοσίευμα της Πράβδα που αναφέρουν ρώσοι μετεωρολόγοι ότι ... «μπορεί, 17 τυφώνες να ερημώσουν την Αμερική», σε συνδυασμό ότι ο τυφώνας Κατρίνα ήταν υπερόπλο του Πούτιν (γιατί είχε ρωσικό όνομα, ... τι μεγαλύτερη απόδειξη), αναπτύσσει το υπερ(παρα)λογικό ανεπανόρθωτο Λιακουρικό τρόπο σκέψης. Μια σκέψη που στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε κάποιο υποδημοσίευμα μιας εφημερίδας με παρανοϊκό συνδυασμό ΤΕΣΛΑ και Κατρίνα, βασισμένη σε ένα απλό ...μπορεί.
«...και αναρωτιέμαι που ξέρουν οι ρώσοι ότι 17 τυφώνες θα καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής...» !!!
Ισαπόστολε τηλεπλασιέ, αναρωτιόμαστε...μπορεί... να είσαι παπαρολόγος, μπουρδολόγος και απατεώνας ολκής με πατέντα ταυτοχρόνως, λέμε ...μπορεί.
Εμείς αρχίζουμε να μετράμε τους τυφώνες που θα «ερημώσουν την Αμερική», «θα κάνουν την Αμερική καλοκαιρινή».
Του χρόνου εδώ θα είμαστε (είτε βγάλει, είτε δεν βγάλει ο ήλιος κέρατα) και θα δοξάσουμε τον Άγιο Λιακούριο ακόμα μια φορά, για μια ακόμα, όπως πάντα, Δικαίωσή του... στα ερείπια της ρημαγμένης, ερημωμένης Αμερικής (από τους 17 τυφώνες ΤΕΣΛΑ, ... ρωσικής κατασκευής).
Απολαυστικότατο:

000111TESLAmoufes1...



Πάμε για την 6η (σωστοοος!!!!)

Κάποιο σαβουροβιβλίο του, αναφέρει ότι ο Μπιλ Κλίντον (χαρακτηριστικό στοιχείο της της αντιγραφής από τα απαρχαιομένα επί Κλίντον, αμερικάνικα συνωμοσιολογικά σκουπίδια) και κάποιοι (πράκτορες των υποχθονίων), θεωρούν τον εαυτό τους, μέλη του 6ου άρειου πολιτισμού.
Καταλαβαίνετε το χρώμα που πήρε η βοϊδοκεφαλή του Αγίου Λιακουρίου μετά από αυτή την ύβρη. Τι, ...θα μας πάρουνε τη δόξα της 6ης κοσμοκρατορίας αυτοί που «δεν ξέρουν ούτε πρόσθεση να κάνουν εκεί πέρα μέσα», «οι ρατσίσταροι» (είπε ο υδροκέφαλος γάιδαρος, κάποιον ...κεφάλα...) ?
Συνεχίζει μπλαβιασμένος σαν ποδοσφαιρικός οπαδός (σαν?),... «την 6η θα την κάνουμε εμείς ... σύμφωνα με όλες τις Προφητείες ... εμείς θέλουμε να δώσουμε την 6η ελπίδα και ευκαιρία στην ανθρωπότητα με ισότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους τους συνανθρώπους μας... με αγάπη και καλοσύνη». Έχετε ακούσει κανένα ρατσιστή-φασίστα οποιουδήποτε είδους, να επικαλείται κάτι διαφορετικό εκτός από ειρήνη αγάπη δικαιοσύνη κλπ, ...στα λόγια?
Ας περιμένουμε λοιπόν στις 10 Μαϊου του 2024 τη μέρα της έναρξης της 6ης ΕΛέω Θεού, ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας (6 reich), που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια υπό τον Ελληνα βασιλέα Γιαννάκη Ιωάννου από το Τραχώνι.
«σε μένα η κάμερα...». «...αυτοί ονειρεύονται την 6η...». Ποιοί είναι αυτοί που ονειρεύονται την 6η? ... ο εξής ένας, ο Ισαπόστολος Οδηγός Προφήτης Τηλεπλασιέ Λιακούριος ο Πουτινεύς. Αυτός:

0001116orhodoxreic...



Ντους λαμα μπε

Ο Άγιος Λιακούριος ο Πουτινιάρης, αποκαλύπτει άλλη μια πτυχή της, υψίστου βάθους, γνώσης του. Όχι μόνο ξέρει τη γλώσσα των δαιμόνων αλλά υπόσχεται ότι θα μας την εξηγήσει «...όταν έρθει η ώρα, αγαπητοί φίλοι...». Ενα μικρό δείγμα αυτής της γλώσσας: «Ντους λαμα μπε ... καταλάβατε τι θα πει αυτό?...» !!! (πιθανή εξήγηση: «κάνε ντους ρε μαλάκα»).
Προσοχή στις δαιμονικές επικλίσεις μην ανέβει κανένας ΣαμαΕΛ (ο ΣαμπρΕΛ είναι άλλος), από τη κουφάλα της γης και αρχίσει κι άλλος μεταφυσικός πόλεμος με τα τεριρέμ των κοσμοσφαιρών.

GLOSSADEMONMUFES.w...



Η επιστολή του Αντίχριστου

Λέτε, όταν κάποιος στέλνει σε μια ρώσικη εφημερίδα μία επιστολή που γράφει διάφορες (κατ’ευφημισμόν) τελολογικές ανοησίες και υπογράφει σαν μεσίας, να μην αποτελεί καθοριστικής σημασίας παγκόσμιο γεγονός? ... Είστε γελασμένοι ψεκασμένοι.
Διότι, αυτές είναι αντίχριστες ορθολογιστικές σκέψεις της (πάντα άθεης) λογικής. Φως φανάρι ότι ο Αντίχριστος θέλει το Ναό του και τι πιο φυσικό, ... έστειλε με mail την απαίτησή του στη ρώσικη εφημερίδα. Από αυτό το φοβερό στοιχείο, ο τηλεπλασιέ αναπτύσσει την «επιχειρηματολογία» του. Στοιχειοθετεί την έλευση του Αντιχρίστου με την κατασκευή του σατανικού Ναού του Σολομώντος-Βάαλ από τους μιαρούς νεοταξίτες εβραίους (το λένε και οι Προφητείες, ...εγγύηση), ενώ φωνάζει αγανακτισμένα «... ποιά είναι η ημερομηνία σας ρε παιδιά, πείτε το, ή θέλετε να τη βγάλω εγώ από δω...» (βγάλτη, βγάλτη), «Αντίχριστος ... στη ρωσική εφημερίδα Εποχή... έστειλε γράμμα ή δεν έστειλε και έλεγε εγώ το θέλω το Ναό...».
Αλλά «το είπε ο ίδιος ο Χριστός, εκεί ειρήνη δεν θα ‘ρθει».
Ευτυχώς που υπάρχει ο Πούτιν που τους χάλασε τη μπουγάδα (και άπλωσε τη δική του, ... που είναι και ορθόδοξη, άρα ευλογημένη).

000111EPISTOLIANTI...





H ΙΕΡΑ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ KINHTHΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ
Δόκτωρ Bartolo (στους «Γάμους του Figaro»): “Calomniez, calomniez, il en reste toujours quelque chose”. (Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε – πάντα κάτι θα μείνει). Αυτό είναι το ιερό δόγμα που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβια ο ιερός τηλεπροφήτης.

Και για να μη ξεχνιώμαστε. ΥΠΟΘΕΣΗ BLOGME 21 Ιουνίου.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+σκοτάδισον+ γέρονταααα



ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΩΡΟ
"Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ"




buzz it!

:: posted by funEL, 9:26 AM | link | 51 comments |