funEL βαρυ πακετο

Monday, May 21, 2007

O AΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ






Αυτές τις μέρες βρεθήκαμε μαρτυρες ενός ακόμα Θαύματος του Αγίου Λιακουρίου του Πουτινιάρη. Ο γέροντας +σκοτάδισον+κονόμησον+ απεκάλυψε ένα ακόμα σχέδιο των κακών, υποχθονίων της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.
Σε ιερά καθαγιασμένα βίδεα πραγματοποιείται εμπρός στα μάτια μας η μετουσίουση, ενός θύτη σε θύμα, η μεταστροφή των λέξεων σε σχέση με τις έννοιες, η δαιμονοποίηση της κριτικής, σάτιρας, άποψης, η καταστραφολογία και κυρίως η προτροπή "να απομονωθούν" οι πράκτορες της Νέας Τάξης που΄"τα παίρνουν χοντρά" για να καταστρέψουν την ελευθερία του Ίντερνετ.
Αυτοί οι πράκτορες που θα καταστρέψουν την ελευθερία του Ίντερνετ, δεν είναι οι κολοσσιαίες πολυεθνικές εταιρίες, ούτε οι πανίσχυρες κυβερνήσεις κλπ.
Είναι κάτι μιαρά αθυρόστομα μπλογκ που έχουν παράξενες εμμονές. Να αντιδρούν στη καθημερινή πλύση εγκεφάλου κάποιου τηλεπλασιέ, εθνοφυλετικών και παραϊστορικών πακέτων, με δεκάδες ώρες (μέχρι τα ξημερώματα) σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια.
Αυτά τα τσιράκια κάνουν εκβιασμούς για να "τα πάρουν", "αλλιώς θα συνεχίσουν" κλπ, αλλά παράλληλα "τα παίρνουν" από τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων.
Υπονοείται ότι υπάρχει σύσταση συμμορίας για εκβιασμό και κατονομάζεται σαφώς ότι είναι σπιούνοι, φλώροι, ρουφιάνοι, ρεμάλια, τίποτα... κλπ...
Αυτά όλα βέβαια χωρίς να λεχθεί το όνομα των βλασφήμων.
Και πριν από 8 μήνες πάλι κάποια υπερβαρυτική κοσμοσφαίρα έκανε νιαου νιαου στα κεραμίδια.
Αυτοί λοιπόν θα καταστρέψουν την ελευθερία στο Ίντερνετ.
...

Θα επανέλθουμε συντόμως με update στο ίδιο ποστ.


Πριν αρχίσουμε τα κυρίως τεριρέμ προς τον Ισαπόστολο +ταπερνογΛου+ Άγιο Λιακούριο τον Πουτινιάρη, ας αφήσουμε να ψάλλουν μερικά απολυτίκια λίγα από "τα πουλημένα ανθρωποειδή που κατα λάθος γεννήθηκαν έλληνες."

Ναι κύριοι αυτή είναι η ειδική αφιέρωση που έχει αναρτήσει ο ΕΛλαδέμπορας στη σελίδα του στο youtube.

Διαλέχτε:






ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ:


Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ
(ή ο +ταπερνογλου+ Λιάκουρας χορεύει τσιφτετέλι)

Το περίφημο μπουρδολόγημα μανιφέστο που βγαίνει ακριβώς τη μέρα που αρχίζει η συλλογή υπογραφών για την υποστήριξη του blogme, βολιδοσκοπεί αντιδράσεις, προσπαθεί να εισάγει πλαγίως (με τη μέθοδο που ξέρει καλύτερα ο τηλεπλασιέ, τη προβοκάτσια) σκέψεις για δήθεν συμμορία προς εκβιασμό του. Προσπαθεί να συνδέσει τα ασύνδετα, εν όψη δικαστηρίου, αναμένει διασπάσεις και αποπροσανατολισμό,... προσδοκά ανάσταση νεκρών....
Ο νωοών νοήτω. Ποτ πουρί με απαντήσεις από blogger, και προφητολογίες.


Σε τρία μέρη.


ΜΕΡΟΣ Α






...Ο,τι μαλακια και να λες στα τηλεοπτικα σου διαγγελματα,αλλα και στις στημενες εκπομπες για το internet......ο,τι πιπα και μαλακια γραφεις στα πολυδιαφημιζομενα βιβλια σου...να ξερεις πως δεν ειναι ολοι ΠΡΟΒΑΤΑ.Υπαρχουν καποιοι που αντιδρουν,στους ποταμους της μαλακολογιας που εκσπερματωνεις στα μουτρα μας...
Καποιοι που σατιριζουν και κραζουν.
Μπορεις βρε παλιοχαρακτηρα "Λιακο" να μας ορισεις τι ειναι σατιρα;
Σε ρωταω βρε μπουλουκακι μας...
Μπορεις;
http://prezatv.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Εξαιρετική πρόταση από τον Θέμη. Όσο υπάρχουν θρασύδειλοι που μηνύουν όπως ο τηλεοπτικός πωλητής σαβουρας Δημοσθένης Λιακόπουλος, είμαστε όλοι funEL.
http://sandbox.cs.uchicago.edu/blog_el/?p=239


Καταρχήν θα ήθελα να δείτε αυτό το βίντεο. Είναι από το τελευταίο επεισόδιο της νέας προσπάθειας του τηλεπλασιέ βιβλίων/εκδότη/δημοσιογράφου/τηλεπαρουσιαστή/συγγραφέα/φυσικού κ. Λιακόπουλου, να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να περάσει τις (άκρως επικίνδυνες) ιδέες του.
Στο συγκεκριμένο βίντεο, υπό τον παραπλανητικό τίτλο “Λιακόπουλος - SOS Ελευθερία στο Διαδίκτυο”, μιλάει για το ίντερνετ και την ανωνυμία.
Λέει ότι, παρόλο που υποστηρίζει ότι όλοι θα έπρεπε να είναι επώνυμοι στο διαδίκτυο, ωστόσο δεν τον πειράζουν οι ανώνυμοι, τουλάχιστον όλοι όσοι δεν ασχολούνται μαζί του σε καθημερινή βάση. Υποστηρίζει ότι το φίμωμα του ίντερνετ θα έρθει από ανθρώπους της αοριστολογίας που λέγεται “Νέα Τάξη των Πραγμάτων”, η οποία λέει επίτηδες έχει βάλει ανώνυμα άτομα (βλ. FunEL) να συκοφαντούν διάφορους ανθρώπους (προφανώς τον εαυτό του εννοεί) με απώτερο σκοπό η κυβέρνηση να απηυδήσει και έτσι να επιβληθεί η λογοκρισία και στο διαδίκτυο.
Κλείνοντας κάνει έκκληση να απομονώσουμε λέει αυτά τα άτομα γιατί θα κάνουν κακό στην ελευθερία του διαδικτύου. Εκεί που μας χρωστούσαν δηλαδή μας πήραν και το βόδι!
Με λίγα λόγια δηλαδή ο κ. Λιακόπουλος αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να αποπροσανατολίσει και από θύτης να βγει θύμα. Στο βίντεο επαναλαμβάνει άπειρες φορές ότι αυτός που φωτογραφίζει (FunEL) τα παίρνει από κάπου σίγουρα και ότι είναι τσιράκι κάποιου γιατί λέει αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η εμμονή. Για να μην αναφέρω ότι λέει ξεκάθαρα ότι ο FunEL τον εκβιάζει κιόλας! Φυσικά δεν μιλάει ευθέως, αλλά με υπονοούμενα ώστε αύριο μεθαύριο να μην μπορεί να κατηγορηθεί ο ίδιος για συκοφαντική δυσφήμιση σε περίπτωση που δεν υπάρχουν εκβιασμοί εναντίον του.
Είναι μανούλα βλέπετε σε αυτά…
Βέβαια παραλείπει να μας μιλήσει για τις δικές του εμμονές όλα αυτά τα χρόνια που τον ακούμε στα κανάλια. Οι δικές του εμμονές με τους εξωγήινους, τον Πούτιν, τους Εβραίους, τους “κακούς μετανάστες”, τους “ανθέλληνες”, οι δικές του ιστορίες για μία ελληνική παντοκρατορία, για Έλληνες που πήγαν στον κώλο της γεωγραφίας, στα πιο απομακρυσμένα μέρη και διέδωσαν τον ελληνικό πολιτισμό με γελοίες αποδείξεις, οι δικές του ψευδολογίες για Κενταύρους, για Γοργόνες και Μάγκες, για αντιβαρυτικά στυλό κτλ που στο διάολο οφείλονται;;; Αν κάποιος έχει φανερό όφελος από όλα αυτά, αυτός είναι ο ίδιος, που κερδίζει από τα βιβλία που πουλάει και από την τηλεθέαση που φέρνει στο κανάλι κ τον κρατάει.
Αντί λοιπόν να μας μιλήσει για τη δική του τη γούνα, αντί να παραδεχτεί τα ψέμματα που κάθεται και μαζεύει από το διαδίκτυο και τα πασάρει ως αλήθειες, έρχεται να μιλήσει με μια απίστευτη σιγουριά και να πει ότι όχι μόνο οι άγνωστοι συκοφάντες (υπενθυμίζω… = FunEL) τα παίρνουν, αλλά ότι τον εκβιάζουν κιόλας. Φυσικά τι αποδείξεις έχει δεν ξέρουμε, δεν δείχνει, δεν αποκαλύπτει…
Με πολύ έντεχνο τρόπο, παίζοντάς το υπερασπιστής της ελευθερίας του διαδικτύου, στρέφεται ουσιαστικά εναντίον της ανωνυμίας και προσπαθεί να στρέψει και τους υπόλοιπους εναντίον του “συκοφάντη” του.
Αν η ανωνυμία έχει κάπου μια χρησιμότητα, αυτή είναι σε περιπτώσεις όπως αυτή!!! Στην περίπτωση αυτή έχουμε ένα σχετικά γνωστό πρόσωπο, επικίνδυνης ιδεολογίας, με τους ανάλογους φανατικούς υποστηρικτές του, με αρκετά χρήματα και όρεξη να κάνει μηνύσεις αριστερά και δεξιά και από την άλλη έναν απλό άνθρωπο που βαρέθηκε να ακούει όλα αυτά τα ψέμματα και είπε να αντιδράσει μέσω του μοναδικού ελεύθερου μέσου, το ίντερνετ.
Αν κάποιος βγει επώνυμα και κάνει τόσο σκληρή σάτιρα εναντίον του κινδυνεύει στην καλύτερη περίπτωση να πάει στο δικαστήριο άδικα και ίσως να καταδικαστεί γιατί βλέπετε η “συκοφαντική δυσφήμιση” πουλάει πολύ και το δικαστήριο δεν πρόκειται να κάτσει να σκεφτεί ότι αυτή η σκληρή σάτιρα είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς άτομα που διασπείρουν επικίνδυνες ιδέες οι οποίες εν τέλει θέτουν σε κίνδυνο το ίδιο το πολίτευμα της Ελλάδας.
Στην χειρότερη περίπτωση θα πάει στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα ή ακόμη και θα κινδυνέψει άμεσα η ίδια του η ζωή. Οι ακροδεξιές - φασιστικές οργανώσεις που ασπάζονται το σύνολο των εθνικιστικών αντιλήψεων του Λιακόπουλου (αν και πολλοί ακόμη και από αυτούς τον περιγράφουν ως γραφικό τύπο) δεν το έχουν σε τίποτα να συγκεντρώσουν λίγα άτομα, να κάνουν συμμορία και να βγάλουν όλο το μαύρο μίσος τους στον “συκοφάντη”. Το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν…
Επομένως φτάνω και εγώ στο ίδιο σύνθημα με τον Λιακόπουλο, αλλά από διαφορετική οπτική γωνία: SOS Ελευθερία στο Διαδίκτυο!!!
Η ανωνυμία είναι κατάκτηση γιατί ακριβώς προστατεύει τον χρήστη από άτομα που θέλουν να τον βλάψουν (ψυχολογικά και σωματικά) για τα λεγόμενά του. Δεν πρέπει να πατήσουμε την παγίδα και να κάτσουμε στην άκρη άπρακτοι, φοβούμενοι μήπως στραφεί και προς εμάς! Αργά ή γρήγορα θα στραφεί ενάντια στον οποιονδήποτε ανώνυμο του πάει κόντρα. Το θέμα δεν είναι ο FunEL. Ακόμη και αν ο FunEL τρομοκρατηθεί και σταματήσει (απολύτως δικαιολογημένο), αύριο θα κυνηγήσει κάποιον άλλο. Έναν - έναν, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του: την τρομοκρατία. Απόδειξη του τρομοκρατικού κλίματος που προσπαθεί να επιτύχει αποτελεί η μήνυση του Λιακόπουλου προς τον Αντώνη Τσιπρόπουλο, υπεύθυνο του blogme.gr! Αυτή η μήνυση είναι άκρως αστήριχτη! Το μόνο που προσπάθησε να επιτύχει ο Λιακόπουλος είναι η τρομοκρατία! Και το κατάφερε μια χαρά, από τη στιγμή που πολλοί aggregators και blogs έπαψαν να τον έχουν στα links τους!
Επιτέλους, πολύ κράτησε αυτή η ιστορία! Πρέπει κάποτε να μπει ένα τέλος στο όλο αυτό το επικίνδυνο κλίμα που άρχισε να διαμορφώνεται στην χώρα μας!!!
Ή τώρα ή ποτέ!
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/


Ο κύριος Λιακόπουλος όπως μπορείτε να δείτε στο αποκαλυπτικότατο βίδεο που ακολουθεί, οραματίζεται ένα κόσμο όπου η κριτική στα δημόσια πρόσωπα ασκείται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς μια, δυό φορές το μήνα. Όπως λέει αποτελεί δικαίωμα σεβαστό του καθε ενός από εμάς. Όταν όμως η κριτική αυτή γίνεται πιο συχνά, κάθε μέρα φερειπείν, το άτομο που την κάνει έχει κάποιο οικονομικό όφελος "ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ" όπως λέει με έντονο ύφος ο ίδιος, εις βάρος βεβαίως της υπόληψης του κρινόμενου.
Ας επεκτείνουμε τη σκέψη αυτή με ένα παράδειγμα: Όταν η κυβέρνηση υποπέφτει σε σφάλμα, (ομόλογα, χειρισμοί στην εξωτερική πολιτική, βασικός μέτοχος, απογραφή κλπ κλπ), οι εφημερίδες και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ασκήσουν κριτική, κατά των εμπλεκομένων προσώπων σήμερα που διέρευσε η είδηση και στη συνέχεια τον επόμενο μήνα πάλι, ή άντε σε κανά δυό βδομάδες και όχι σε καθημερινή βάση όπως συμβαίνει. Ενώ ταυτόχρονα τυχών νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως πρέπει να περιμένουν αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα του μισού η ενός μήνα για να διοχετευθούν στο κοινό.
τα σχόλια μου πάνω στο θέμα, ο αγαπητός κ. Λιακόπουλος στο εν λόγω βίδεο που έχει ανεβάσει στο YOUTUBE μου απαγόρευσε να κάνω σχόλια.
Το σχόλιο που επιχείρησα να αφησω και μου απαγορεύτηκε ήταν το εξής:
(Copy - paste: Katarxas, kritikh me to mhna prwth fora akouw, afeterou, kritikh 1 fora to mhna einai poly logiko na isxuei gia atoma pou apasxoloun ta media 1 fora to mhna.Episis gia na ta pairnei kapoios gia na kanei kritikh, prepei kapoios allos na ta dinei. Kai h NEA TAXH twn pramatwn K. Liakopoule einai polu flou orismos gia na vgazete ton eayto sas exw apo tis seires ths. Giati poios mou leei emena K. Liakopoule oti den anoikete k eseis se ayth?)

(- Ρε Μήτσο, πιάσε ένα κιλό κριτική,... - Είναι ένα διακόσια, να το αφήσω;- Άστο και πιάσε ένα κιλό...)

Το σχόλιο ανέμενε approval από τον κύριο του βίδεου και στη συνέχεια το μήνυμα ήταν " you have been blocked from commenting on this user's Videos".

Προφανώς αυτό είναι το πως αντιλαμβάνεται ο εν λόγω κύριος την κριτική. (Είναι δεκτή μόνο αν είναι από την Κρήτη).
Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε μεγάλε.
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Καταρχήν κοινωνήστε πρώτα αυτό τον συμπιεσμένο ωκεανό της βλακείας, ο οποίος στη γλώσσα των ΕΛληθίων λέγεται "ενημέρωση":
Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς σχολιάζοντας αυτό τον οχετό της παραφροσύνης.
Αυτό το ζωντανό φοράει ισόβια ένα αόρατο ζευγάρι γυαλιά, το οποίο του μεταφράζει όλο του τον εξωτερικό κόσμο σε χρήμα (ή αλλιώς Κωνσταντινάτα αν θέλετε).
Και εδώ τίθεται ένα εύλογο ερώτημα:
ΑΝ, λέμε αν, ο (η/οι) funEL αποδεδειγμένα τα έπαιρναν από κάποιους και ο Λιακόπουλος ήταν βέβαιος γι αυτό και είχε τα στοιχεία του, τότε νομίζετε ότι δεν θα τα παρέθετε όλα αύτα στις εκπομπές του;;
Εδώ έχει "αποκαλύψει" μυστικά αρχηγών κρατών, μυστικών υπηρεσιών και δε συμμαζεύεται, στους προμηθευτές των χρημάτων του (της/των) funEL θα κόλλαγε;;
Όσο ο Λιάκουρας συνεχίζει να μιλάει για χρηματισμούς και απειλές που τάχα δέχεται, ΧΩΡΙΣ να μας παραθέτει στοιχεία -ή έστω χωρίς να τα παραθέτει σε κάποιο εισαγγελέα-, τότε δεν είναι τίποτα άλλο έκτος από έναν ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ και ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗ αισχίστης υποστάθμης! (δηλαδή παραμένει αυτός, όπως το ξέρουμε όλοι από το έργο του)
Η καραμέλα βέβαια του "εγώ τα λέω επώνυμα, ενώ αυτός ανώνυμα" καλά κρατεί. Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον φασιστοτραμπούκικο πολιτισμό του: "Βγες έξω ρε να πλακωθούμε".
Βέβαια η επωνυμία και ο πλήρης έλεγχος είναι το όνειρο του κάθε φασίστα.
Αυτό εύχονται οι φασίστες ... να γίνονται "ανοιχτά" οι ψηφοφορίες - εκλογές..."για να έχει ο καθένας το θάρρος της γνώμης του"...που θα είναι και η τελευταία της ζωής τους, για μερικούς αντιφρονούντες.
Δυστυχώς για τον Λιακόπουλο, δεν ζούμε στον θαυμαστό του κόσμο.
Η ανωνυμία είναι δημοκρατική κατάκτηση και η επίμονη σάτιρα αποδίδει στους φασίστες ακόμα κι αν γίνεται από το ίντερνετ!

Και όταν λέμε σάτιρα εννοούμε σάτιρα. ΔΕΝ υπάρχει υβριστικό κείμενο. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ του/των funEL, είναι μόνο ΚΡΙΤΙΚΗ και ξεσκέπασμα των μπουρδολογιών. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας και με κλειστά μάτια.

Οι φόβοι του Λιακόπουλου όμως από που προέρχονται;

Αυτός έχει με το μέρος του μια πανίσχυρη τηλεόραση με εκατομμύρια παθητικούς τηλεθεατές που βρίσκουν τις πολλές εκπομπές του σε πολλά κανάλια με ένα ζάπινγκ 1 λεπτού. Φοβήθηκε ο Προφήτης ένα μικρό μπλογκ που για να το βρεις στο ίντερνετ στο αντίστοιχο τυχαίο ζάπινγκ πρέπει να περάσει η ηλικία του σύμπαντος. Ένα μπλογκ με μετρημένους επισκέπτες!Και επιστράτευσε όλη τη συνομωσιολογία περί νέας τάξης και πληρωμένων (από ποιους;;) και λασπολογεί εμμέσως ότι τον εκβιάζουν και άλλες εξωφρενικές αηδίες.
Αυτό όμως που στην πραγματικότητα τον καίει, είναι το γεγονος, ότι αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί με ανώδυνα αστειάκια στη τηλεόραση ή με αδιαφορία το κατάφερε αυτό το μικρό μπλογκ του/των funEL.
Εκεί είναι που πονάει ο γάιδαρος!
Πονάει που βλέπει να γίνεται με μεγάλη ακρίβεια το ξεμπρόστιασμα ενός κοινού απατεώνα.
ΕΔΩ! ΜΕΧΡΙ Ο ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
http://jungle-report.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Και μια και μιλάμε για κουλά, να και κάτι ακόμα... Ο Λιακόπουλο$, έχει δικό του διαδικτιακό κανάλι! Ευγενική προσφορά του YouTube... Μπορείτε να τα δείτε και στο σχετικό τμήμα στην κανονική ιστοσελίδα του. Αυτό το γεγονός, από μόνο του, δεν σημαίνει και πολλά... Θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα να σκεφτεί: "Εντάξει, ο τύπος θέλει να πουλήσει όσα περισσότερα βιβλία μπορέσει, οπότε... Ας κάνει ότι θέλει!". Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, τα πράματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο μάστορας, πλέον, κάνει πολιτική κριτική! Δεν πουλάει βιβλία στο "κανάλι" του αυτό. Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο, χρειαζόμαστε έναν (πρώην, κατά τα φαινόμενα) εκδότη βιβλίων να μας κάνει πολιτική κριτική... Και θα πει κανείς, όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κριτική, να μιλάμε ελεύθερα στο κατ' εξοχήν μέσο διάδοσης λόγου και άποψης, το Ίντερνετ. Ας το διορθώσω λίγο: Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο, χρειαζόμαστε τον συγκεκριμένο εκδότη βιβλίων (και επίδοξο πολιτικό, κατά τα φαινόμενα) να μας ενημερώνει σχετικά με ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο, και εσωτερικές... Είναι σύμπτωση ότι έχουμε μπει σε ανεπίσημη προεκλογική περίοδο; Ή ότι πλησιάζει η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης blogme.gr; Δεν ξέρω...
http://anikolaou.blogspot.com/2007/05/blog-post_25.html


Δυνατά και ελληνικά βλέπω τι παίζει με το θέμα του Αντώνη και παρακολουθώ τις διάφορες παρουσιάσεις και ομιλίες του κ. Λι@κόπ0υλου. Μην περιμένετε link για τα βίντεο, είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε προώθηση αυτών.
Ένα από τα κύρια επιχειρήματα του κ. Λι@κόπ0υλου είναι ότι δέχεται την κριτική μια φορά τον μήνα, το εξάμηνο, τον χρόνο [κάτι σαν άτακτη περιοδικότητα] αλλά θεωρεί ότι κάποιος που ασκεί κριτική και καυτηριάζει συνεχώς όχι μόνο είναι ανώμαλος αλλά τα παίρνει κιόλας για αυτό που κάνει. Δυνατά και ελληνικά αναρωτιέμαι αν
ο Αριστοφάνης τα έπαιρνε, όταν δίχως φρένο καυτηρίαζε δρώμενα και πρόσωπα. Να θυμίσω ότι ο μεγάλος κωμικός έζησε περίπου 63 χρόνια και χρησιμοποίησε ακόμα και ψευδώνυμα για να παρουσιάσει τα πρώτα του έργα
ο Χάρρυ Κλυνν τα έπαιρνε όλα τα χρόνια σκληρής κριτικής των σύγχρονων ελλήνων πολιτικών. Κεντρικά πρόσωπα της σάτιρας του ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής
ο Σπαθάρης και ο Καραγκιόζης, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Μητσικώστας, οι ΑΜΑΝ, οι γελοιογράφοι των εφημερίδων και τόσοι άλλοι που όχι μόνο δεν σταματούν την σάτιρα αλλά ζουν από αυτή, τα παίρνουν
Βέβαια όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι σαν τον funEL μπορεί να είναι ανώμαλοι γιατί όλοι τους καυτηρίαζαν και συνεχίζουν να το κάνουν ασταμάτητα. Για την ιστορία της 2005-08-18 ρίξτε μια ματιά εδώ.
http://www.pestaola.gr/2007/05/28/about-the-whole-funel-blogme-gr-mess/


H πρόταση του Θέμη Λαζαρίδη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Όταν η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο απειλείται, δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Γιατί δεν ξέρουμε ποιου παράφρονα μπορεί να γίνουμε στόχος αύριο. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους δεν σημαίνει τίποτα η ελευθερία της έκφρασης, θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Τέτοιοι ήταν αυτοί που μεθόδευσαν πριν από μερικά χρόνια την οικονομική, ηθική και επαγγελματική εξόντωση του συγγραφέα Μανώλη Βασιλάκη. Τέτοιοι είναι αυτοί που στην Αίγυπτο κρατούν στη φυλακή τον νεαρό blogger Kareem, επειδή κριτίκαρε την αιγυπτιακή κυβέρνηση μέσω του διαδικτύου. Τέτοιοι είναι αυτοί που έστειλαν στο πυρ το εξώτερο τον δημιουργό των περιβόητων σκίστων του Μωάμεθ, τέτοιοι και αυτοί που διερήγνυαν τα ιμάτια τους για την αποκαθήλωση πίνακα από την έκθεση Outlook. Τέτοιος είναι και ο ελληνέμπορας- τηλεπλασιέ Δημ. Λιακόπουλος που έστειλε σε κράτηση και δίκη τον Αντώνη Τσιπρόπουλο, επειδή φιλοξενούσε στο blog aggregator blogme.gr ιστολόγιο που τον σατίριζε. Είναι πολλοί οι εχθροί της ελευθερίας, και στο μέλλον δεν θα διστάσουν να κάνουν παρόμοιες κινήσεις. Είναι στο χέρι μας να τους αποτρέψουμε.

http://freesociety.wordpress.com/2007/05/28/%ce%95%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-funel/

ΜΕΡΟΣ Β






Ευχαριστούμε θερμά για τις συμβουλές και τη σοφία που στάζει ο λόγος σας αλλά προφανώς το ιντερνέτ (sic) γύρισε τούμπα και είναι έτοιμο να πέσει και να σας πλακώσει. Τα άπειρα συνωμοσιολογικά σκουπίδια από site που έχετε μεταφέρει στα βιβλία σας, μου λένε ακριβώς αυτό: το διαδίκτυο σας χρησιμεύει μόνο όταν πρόκειται να βγάλετε λεφτά. Όταν χάνετε λεφτά, είναι κακό και καρακατασίγουρα έρμαιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων (sic).
Εκεί που θα σταθώ φυσικά, είναι στο βασικό επιχείρημά σας: Όσοι σας «επιτίθενται» (=σάτιρα) για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω διαδικτύου, «τα παίρνουνε». Δεδομένο, για το κεφάλι σας.
Ερώτηση: Πού ζείτε;
Απάντηση: Σε ένα παράλληλο σύμπαν με τους εξής νόμους και κανόνες:
-Εγώ μπορώ να χώνω (πανελλαδικά μέσα από τηλεοπτικό κανάλι με τις ώρες) σε αλλόθρησκους, αλλοεθνείς και οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνας με την διεστραμμένη έννοια του όρου (Πελάτης των εκδόσεων Λιακόπουλος, dna, άμεση καταγωγή από ιδεατό όργιο μεταξύ Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Αφροδίτης, Δία - και όλης της αφρόκρεμας των αρχαίων ελλήνων και της μυθολογίας συμπεριλαμβανομένης), ενώ κανείς δεν επιτρέπεται να το κάνει σε μένα.
-Η συνεχόμενη κατασυκοφάντηση του Πούτιν, δεν πιάνεται. Γιατί εγώ δεν τα παίρνω από τους εχθρούς του. Τα παίρνω μόνο από τα βιβλία μου, που φυσικά τον κράζουν ασύστολα αλλά έχουν διδακτικούς σκοπούς. Αφήστε που παράγω και πολιτισμό γιατί ο Έλληνας επέστρεψε στο βιβλίο.
- Οι δικές μου εμμονές με όλα αυτά τα απίθανα όντα (εξωγήινοι, βρυλ, εσωγήινοι, προσθέστε ό,τι σκουπίδι κυκλοφορεί σε site) δεν πιάνονται. Γιατί εγώ τα λέω στην τηλεόραση επώνυμα και αυτό είναι από μόνο του και γαμώ τα αθωωτικά. Αφήστε που βγάζω και λεφτά και λέγομαι «εκδότης», τα οποία για τις σημερινές αξίες της Ελλάδας μας είναι κίλερ κίλερ κομπινέισον. Και σε φωνάζουν κιόλας στις ειδήσεις να σχολιάσεις τα πολιτικά δρώμενα. Σκίζω λέμε!
-Το άλλο; Δεν έχω ακούσει ποτέ δημοσιογράφο, κανάλι, εκδότη και δημόσιο πρόσωπο τέλος πάντων, να τα παίρνει. Αυτά τα κάνουν μόνο οι ανώνυμοι εμμονικοί bloggers που κράζουν εμένα και άλλους ευηπόληπτους (με λεφτά + εκδότες).
-Bottom line: Το ιντερνέτ (sic) πρέπει να μείνει ως έχει: ωκεανός χρήσιμων και κερδοφόρων συνομωσιολογιών, παιχνιδάκια να παίζουν τα παιδιά μας, επώνυμα blog που να γράφουν σοβαρά πράγματα (για τον Πούτιν και τους κωλοεβραίους) και ανώνυμα blog (γιατί είμαι υπέρ της ανωνυμίας) που να γράφουν αθώα ημερολογιάκια και αν παρεκκλίνουν να τους σούρνουμε στα δικαστήρια «για το καλό του ιντερνέτ».
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2007/05/18/0118052007/


Σαν το γάτο που γαμάει και σκούζει, ο Λιακόπουλος βγήκε στο YouTube για να κλαφτεί. Αφού γάμησε κάθε ιδέα δικαίου και καταδίωξε έναν αθώο, τώρα σκούζει ότι τάχα μου καταδιώκεται. Τις υπογραφές σας να βάλετε στην δήλωση διαμαρτυρίας, γιατί, έτσι όπως το κόβω αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση του Αντώνη, με τις καυλίτσες που έχει η (πλέον όχι και τόσο) χαμογελαστή μας ελέω θεού δημοκρατική χουντίτσα...
http://postnuclear-icehouse.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Είναι σαφές ότι στο βίντεο υπάρχουν ευθείες αιτιάσεις για τον Funel κι ας μην κατονομάζεται. Η λογική του Λ. είναι στην κρίση του καθενός. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαφεύγει της προσοχής μας είναι ότι για τον Αντώνη Τσιπρόπουλο, αναφορά δεν γίνεται καμιά.
http://metablogging.gr/archives/565

Και μπαίνει φίλοι μου το ερώτημα… Ποιος είναι αυτός που θα ξεβρομίσει τον κόσμο; Και μπαίνει το ερώτημα ποια είναι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθεί να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές; Σε μια κοινωνία που προσπαθεί να βρει ξανά τις αξίες της, οι σαβουροτηλεοπαρουσιαστές της ηλιθιότητας βγάζουν χρήμα, πάνω στον ξεφτιλισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και διανοητικής καθυστέρησης.
Αναρωτιέμαι πότε αυτή η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει σωστά. Πότε επιτέλους θα συλληφθεί ο κάθε ονοματεπώνυμος Λιακό-σαβουροπαρουσιαστής που βγαίνει και κλέβει τον κόσμο βασισμένος στο χαμηλό και όχι μόνο IQ του.
Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα λειτουργήσει αυτή η δικαιοσύνη και θα απαγορεύσει την κατάχρηση και την προπαγανδιστική χρήση των Μ.Μ.Ε. από τον κάθε ένα τυχαίο που νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν.
Πόσο Νταλάρας είσαι; Πραγματικά… ή μήπως πρέπει να λέμε πόσο Λιακόπουλος είσαι;
Χαίρε Λιακό Μεγαλοπρεπή… Τα τσιράκια σε χαιρετούν!
http://tsopanis.wordpress.com/2007/05/19/%CE%BF%CE%B9-el-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-netliakogr/

Αλλά ας πάμε και λίγο παραπέρα. Θα ήταν θεμιτή μιά μήνυση κατά του ίδιου του funEL; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! Ο άνθρωπος κάνει σάτιρα. Κι αν δεν σατιρίσει κανείς τον Λιακόπουλο, ποιόν θα σατιρίσει; Δεν έχω δει την εκπομπή του κ. Λιακόπουλου, αλλά από τα αποσπάσματα που είδα στο YouTube, ο άνθρωπος αυτός κοροϊδεύει τον εύπιστο κοσμάκη. Δεν μπορεί κανείς να βγει και να τον καταγγείλει; Προς θεού!
Η σάτιρα είναι μιά μορφή κριτικής και η κριτική εμπίπτει στο δημοκρατικό δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης. Ακόμα και η εξύβριση είναι μιά μορφή κριτικής. Δηλαδή, αν βγω εγώ και πω ότι ο Τάδε είναι βλάκας, διαπράττω ποινικό αδίκημα; Αλίμονο! Εκείνο που είναι όντως αδίκημα είναι η συκοφαντία, η σκόπιμη δηλαδή διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η συκοφαντία σχετίζεται με την ψευδομαρτυρία, επίσης σοβαρό αδίκημα. Αλλά η κριτική, όσο σκληρή και αγενής κι αν είναι, είναι θεμιτότατη!
Μήπως θα πρέπει να αναθεωρηθεί η ελληνική νομοθεσία ώστε να ξεκαθαρίσει τα παραπάνω; Μήπως αυτή η ελαττωματική νομοθεσία υποθάλπει τη διαφθορά και τη φαυλότητα με το να τιμωρεί τους καταγγέλλοντες και να αφήνει ατιμώρητους τους πραγματικούς ενόχους;
http://greekuniversityreform.wordpress.com/2007/05/18/%ce%a3%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-blogmegr/


Ο άνθρωπος που μιλάει για την ελευθερία του λόγου. Ο άνθρωπος που μιλάει για νεοταξίτες, ο πουτινοταξικός. Ο άνθρωπος που μιλάει για πληρωμένες πένες όταν ο ίδιος κάνει περιουσίες σε βάρος των κορόιδων. Ο άνθρωπος που μιλάει εβραιοσιωνισμό όταν ο ίδιος εμφορεύεται από άκρατο κρυπτοναζισμό. Ο άνθρωπος που αποφοίτησε ως φυσικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης αλλά επιδεικνύει κομπογιαννιτισμό. Ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται επιστήμονας αλλά είναι εκμεταλλευτής και χαλιναγωγός συνειδήσεων χαμηλών αντιστάσεων και χαμηλής ποιοτικής στάθμης για (φασιστο)πεπαιδευμένους τηλεθεατές. Ο άνθρωπος που κολακεύει το φασισμό του καναπέ. Ο άνθρωπος που απαρνείται τον νεοελληνικό Διαφωτισμό. Ο άνθρωπος που θα ντρεπόταν, πρώτος απ’ όλους, ο Ιησούς Χριστός να επικαλείται τα διδάγματά Του. Ο άνθρωπος που οι αρχαίοι ένδοξοι πρόγονοί μας θα τον αποκαλούσαν μιξοβάρβαρο. Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.
Τα τελευταία του βίντεο [εδώ κι εδώ] είναι μνημεία ασυναρτησίας και ανυπόφορης κουταμάρας, μια σχοινοτενή φλυαρία εναντίον του αυτονόητου δικαιώματος για την κατοχυρωμένη, από το Ελληνικό Σύνταγμα, ελευθερία του λόγου. Ο άνθρωπος που απειλείται από το Διαδίκτυο όταν “παίζει” σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια. Το Διαδίκτυο δεν είναι σαν την Τηλεόραση, όταν ειδικά η τελευταία ΔΕΝ δίνει ποτέ βήμα στον αντίλογο. Φρέσκιες οι ενθυμήσεις μας σε τηλεοπτικά παράθυρα πολύ μεγάλων καναλιών. Το Διαδίκτυο είναι απειλή για τον κομπογιαννίτη της Θεσσαλονίκης, και δικαίως. Διότι μόνο το Διαδίκτυο μπορεί να ξεσκεπάσει την πνευματική φαυλότητα του αυτόκλητου μεσσιανιστή του ΕΛ-ληνισμού. Μα πουλάει πως όποιος διαφωνεί μαζί του είναι νεοταξίτης, εμείς έχουμε το δικαίωμα να τον αποκαλούμε πουτινοταξικό. Καταδίδει την Ελλάδα στον Πούτιν, ο παρ’ ολαυτά ΕΛ-ληνας. Τσαντίζεται που διαφωνούμε ανοιχτά μαζί του με τον ίδιο τρόπο που δεν παίζουν ένα πιτσιρίκι στη μακριά γαϊδούρα.
Αλλά δεν είναι αυτός που φταίει μόνο, αλλά το σύστημα από πίσω που τον συντηρεί. Μία μεγαλειώδης σύναξη νεοπουριτανισμού και κρυπτοφασισμού που μόνο μια Θεσσαλονίκη - αχ, η πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, γελάσαμε και πάλι - μπορεί να γεννήσει. Μας μιλάει για ελευθερία του λόγου αυτός που ξαναγράφει μια ελληνική ιστορία με εξωγήινους μεσσίες από το Μι του Λαγού και το Γκα του Γαϊδάρου και μια πανσπερμία του ΕΛ-ληνικού λόγου σε λαούς που δεν είχαν λόγο να επαναστατήσουν στον Μέγα Αλέξανδρο, όταν ο τελευταίος κοσμοκράτορας σεβάστηκε απόλυτα τα ήθη και τα έθιμά τους. Μεγαλύτερη προσβολή στον ένδοξο ελληνισμό δεν υπάρχει.
http://teleologikos.wordpress.com/2007/05/19/19052007-1/


Ποιός προστατεύει τη θεία μου τη Μαριγώ που αποχαυνομένη παρακολουθεί συνεχώς από το πρωί το χαζοκούτι; Ποιός προστατεύει τον μπάρμπα και τον παππού που κάθονται αμέριμνοι να “διασκεδάσουν”; Ποιά κουφάλα όταν εγώ είμαι στη δουλειά, θα προστατεύσει το παιδί μου σαν πατήσει τα 3-4 διαφορετικά κανάλια που ο βιβλιοστάτης επωάζει το αυγό του φιδιού, καθημερινώς; Πως είπατε κύριοι του ΕΣΡ;
Ερχεται λοιπόν τώρα σαν μάγκας, ο φρεσκοβαμμένος βιβλιοστάτης και διεκδικεί λέει κατάργηση της ανωνυμίας στο internet για τους “κακούς” γιατί τον κοροϊδευουν. Εντάξει, δεν είπε τον κοροϊδευουν γιατί θα γινόταν πολύ ρόμπα* ο λεμές, αλλά είπε πως τον συκοφαντούν και … τον εκβιάζουν. Μάλιστα. Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε τώρα.
Άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!
Κάτι τέτοιο κάνει και ο γκρούπι του γέροντα (+ευλόγισον+). Μας πετάει σκατά στη μούρη καθημερινά και όταν κάποιοι τον άρχισαν στο δούλεμα για τις μαλακίες που τσαμπουρνάει, τσαμπουκαλέφτηκε ο κιοφτές.
Τί σημαίνει ρε μπαγλαμά, εγώ βγαίνω με τη πρόσωπό μου και το όνομα μου στην τηλεόραση και κάποιοι κρύβονται στην ανωνυμία τους. Ποιοί είναι αυτοί οι ανώνυμοι που έχουν γεμίσει τα blogs και τα mail μας με προσφορές 10.000 Ευρώ για να αποκαλύψουμε ποιοί είναι πίσω από το blog που σου κάνει πλάκα; Ποιά ανώνυμα κοντοκουρεμένα τσουτσέκια αμόλησες εσύ και αυτοί που σε στηρίζουν;
Ευτυχώς για σένα, ακατοίκητα μυαλά έτοιμα να γεμίσουν με τα σκουπίδια που ανακαλύπτεις εσύ ο ίδιος στο internet υπάρχουν πολλά (σαν τον παραπάνω). Πουλάς ρε ξεφτιλισμένε 29 Ευρώ το Cd με τους λεξάριθμους όταν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια δωρεάν ή ράβεις βιβλία με αντεγραμμένες μυθοπλασίες ηλιθίων που συχνάζουν σε forum επιστημονικής αφασίας και αυτοί ΞΕΡΕΙΣ πως αγοράζουν φυλετική ανωτερότητα.
Ευτυχώς για σένα τα χρήματα αυτών έχουν ακριβώς την ίδια αξία με αυτων που εχουν έστω τη στοιχειώδη κρίση.
Ευτυχώς για σένα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να σπείρεις την βλακεία και το φόβο στους απελπισμένους.
Όμως δυστυχώς για σένα, το διαδίκτυο είναι ένα χώρος που λειτουργεί από ανθρώπους που έχουν κατα πολύ πιο αναπτυγμένη την κρίση από τα ζόμπι που σε παρακολουθούν στο χαζοκούτι… και άκου και το καλύτερο. Όσο περνα ο καιρός την καλιεργεί κιόλας.
Δυστυχώς για σένα (και επειδή κουνήθηκες, πανάθεμα σε) θα ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο. Και όχι κάνοντας σου δυσφήμιση όπως νομίζεις ή εκβιάζοντας όπως λες (ρε ουφάκια, έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για την πάρτη σου και μάλλον για μαλάκες μας περνάς). Θα σε λυσσάξουμε στη πλάκα και στο δούλεμα τόσο που ούτε σκύλος δε θα καταδέχεται να κατουράει στο μπατζάκι σου.
Θα ήθελα όμως και μια χάρη από σένα, τώρα που είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Άκου λοιπόν. Την ημέρα της δίκης, εκεί ψηλά είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος 2000 ετών κοντά. Μην τον αποτελειώσεις με τις μαλακίες που θα πεις. Το υπόσχεσαι;
http://kaltsovrako.wordpress.com/2007/05/19/0119may2007/


Στην αρχη τον βλεπαμε και γελουσαμε. Λεμε δεν γινεται να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα. Κι ομως, αυτος ο ανθρωπος που τον βλεπαμε μονο για να σπασουμε πλακα, να δουμε ποσο μακρια θα φτασει η φαντασια του και τι νεα θεωρια συνομωσιας θα σκαρφιστει αρχισε να γινεται επικινδυνος. Ο Λιακοπουλος -ελα που δεν καταλαβες οτι σ'αυτον αναφερομαι- ειναι ο ορισμος της εθνικιστικης υπεροψιας που μονο δεινα μπορει να προκαλεσει. Και τωρα το εκανε παλι το θαυμα του. Μονο που τωρα το γελιο μας παγωσε. Μηνυση κατα blog aggregator επειδη φιλοξενησε αλλο blog με υβριστικα σχολια για την αυτου εξοχοτητα. Διαβαζω οτι εχει καταστραφει οικονομικα, οτι εχει μεινει χωρις δουλεια. Ειμαστε με τα καλα μας; Κι εγω που νομιζα οτι τον Λιακοπουλο δεν τον παιρνει κανεις στα σοβαρα. Να που η ελληνικη δικαιοσυνη με διεψευσε. Περιτρανα!Διαβαζα πριν μερες το κειμενο της Διεθνους Αμνηστιας για την ελευθερια του λογου. Με λυπη μου βλεπω οτι ισως και να μη διαφερουμε τοσο πολυ απο χωρες σαν το Βιετναμ, την Κινα. Εκει διωκονται γιατι εξεφρασαν αποψεις κατα του καθεστωτος. Στην Ελλαδα διωκεσαι γιατι εξεφρασες αποψη κατα του.. Λιακοπουλου. Και μη χειροτερα!
http://mrsbright.blogspot.com/2007/05/does-this-offend-you-censorship-offends.html


Μπορείς να λες ανώνυμα ό,τι θέλεις. Αλλά όχι κάθε μέρα τα ίδια, πρέπει να αλλάζεις στόχο κάθε μέρα. Μια φορά την εβδομάδα να αναφέρεσαι σε κάποιον είναι καλά, αλλά ΟΧΙ κάθε μέρα.
Επίσης μπορείς (πάλι) να λες ανώνυμα ό,τι θες, αλλά δεν θα πληρώνεσαι. Από μόνος σου πρέπει. Σημαντικό: Η καταπάτηση της ως άνω διάταξης, σημαίνει αυτομάτως καταπάτηση και αυτής, μιας και (αφού είναι πολύ λογικό) αυτός που γράφει ανώνυμα για κάτι κάθε μέρα, εξυπακούεται ότι πληρώνεται.
ps (ιτ). Αλήθεια, θα ισχύει και για δημοσιογράφους αυτό;
http://www.youtube.com/watch?v=nUDb-znCfq0Διαδικτυακό υποκατάστημα της “απέραντης γνώσης του Αγίου Λιακουρείου του Πουτινιάρη”.
Σχετικά links
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/
http://vrypan.net/weblog/2007/05/17/2805/
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2007/05/18/0118052007/
http://nassoskappa.blackwhitemag.net/?p=1050


Σημειώσεις:


Ποιός είναι ο κύριος Λιακόπουλος ;
Γιατί πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του ;
Μήπως για να τον γνωρίσουν και όσοι δεν τον ξέρουν απο την τηλεόραση ;
Όσοι τον παρακολουθούν ,προφανώς κάτι ενδιαφέρον θα βρίσκουν ,εμένα με αφήνει αδιάφορο. Άνθρωπος που πουλά τα βιβλία …ΠΑΚΕΤΟ!…σίγουρα φέρει Ελληνική Παιδεία (έρμη Παιδεία) και εγώ είμαι μικρός και ταπεινός για να ασχοληθώ μαζί του.
Υπάρχουν,γίνονται και όμορφα πράγματα σε αυτή την Χώρα ας τα προβάλουμε , ας τα ανδείξουμε νομίζω είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην παρακμή
.
http://xeri.wordpress.com/2007/05/19/%ce%a0%ce%bf%ce%b9%cf%8c%cf%82-%ce%98%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%ae%cf%82%ce%9f-%ce%9b%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82/


Το γελοίο είναι, ότι προσπαθεί συνεχώς να συγκρίνει αυτού του είδους τα βαριά εγκλήματα (εμπόριο οργάνων, ναρκωτικών κλπ) με το "έγκλημα" της σάτιρας και της κριτικής που το ασκείται από το funEL. Προσπαθεί με την αναφορά τέτοιων εγκλημάτων να εξοργίσει το κοινό του για να στραφεί εναντίων του funEL.
Βέβαια η συνωμοσιολογία συνεχίζεται σταθερά και σε αυτό το δελτίο "ενημέρωσης". Αναφέρει άστοχα παραδείγματα με Τριανταφυλλόπουλους και υποδηματοπωλεία, και βγάζει εξίσου άστοχα συμπεράσματα, χωρίς να αναλογίζεται καν, ότι ο κύριος υπαίτιος είναι η σαβούρα, η παραπληροφόριση, τα ψέμματα και ο φασιστορατσισμός που παρέχει καθημερινώς επί σειρά ετών.Γι αυτόν, σίγουρα τα παίρνει το funEL. Αλλιώς πως θα ήταν δυνατόν να ασκεί κάποιος 1 φορά την εβδομάδα κριτική (και όχι κάθε μέρα, όπως ψευδέστατα αναφέρει) στο σοβαρό Λιακόπουλο και στο εξίσου σοβαρό έργο του;
Αν όντως το funEL "τα παίρνει" απο τη Νέα Τάξη (Εβραίους, Σιωνιστές, Νεφελίμ, λευκοπυραμιδίτες, τακλαμακανομάδες, κλπ..), τότε το JUNGLE-Report ευχαριστεί θερμά τους χρηματοδότες για τη διασκέδαση και το απολαυστικό ξεβράκωμα του Προφήτη-Ισαπόστολου που μας παρέχει!
Και αν τα χρήματα είναι πολλά, ευχαρίστως να βοηθήσουμε κι εμείς με συνδρομές.ΥΓ2 ποστς εν συνεχεία επί καθημερινής βάσεως για τον Λιακόπουλο.Έχει πλάκα να τα παίρνουμε κι εμείς...!
http://jungle-report.blogspot.com/2007/05/2.html

  1. Πώς τολμάτε, κ. Λιακόπουλε, να εξισώνετε τους επικριτές σας με τους παιδεραστές, τους εκβιαστές, και τους εμπόρους ναρκωτικών;
  2. Από πότε, κ. Λιακόπουλε, γίνατε υπερασπιστής της ελευθερίας του λόγου; Μήπως από τότε που συνειδητοποιήσατε ότι δεν μπορείτε να φιμώσετε με απειλές, επικηρύξεις και μηνύσεις όλους όσους σας κάνουν κριτική ή σας σατιρίζουν;
  3. Τι είναι πιο σημαντικό, κ. Λιακόπουλε, το αν είναι επώνυμος ή ανώνυμος αυτός που μιλάει, ή το τι λέει;
  4. Το γεγονός ότι εσείς, κ. Λιακόπουλε, μιλάτε επώνυμα καθιστά, μήπως, αξιόπιστα τα ψεύδη σας;
  5. Έχετε κάποιο στοιχείο, κ. Λιακόπουλε, με βάση το οποίο αποκαλείτε τους επικριτές σας «τσιράκια της Νέας Τάξης», ή απλώς ψεύδεστε ασύστολα με σκοπό να δημιουργήσετε εντυπώσεις;
  6. Χρειαζόταν, άραγε, κ. Λιακόπουλε, για να πείτε αυτό που θέλατε («χτυπήστε τους Ιππότες FunEL»), να πλάσετε ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας;
  7. Έχετε κάποιες αποδείξεις, κ. Λιακόπουλε, ότι οι Ιππότες FunEL «τα παίρνουν χοντρά»; Αν ναι, προσκομίστε τις, και θα τους απομονώσουμε. Αν όχι, παραμένετε κοινός συκοφάντης και λασπολόγος.
  8. Νομίζετε, κ. Λιακόπουλε, πως, επειδή εσείς έχετε για θεό σας το χρήμα, το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι;
  9. Πιστεύετε, κ. Λιακόπουλε, πως, επειδή εσείς πρέπει να «τα πάρετε» για να ασχοληθείτε με κάτι επί μακρόν, το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλοι οι άλλοι;
  10. Δεν σας περνάει καθόλου από το μυαλό, κ. Λιακόπουλε, πως μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι με αρχές και αξίες που αφιερώνουν με προσωπικό κόστος λίγο από το χρόνο τους για να αντικρούσουν ή να περιγελάσουν τις φανταστικές μωρολογίες σας και τα ξεδιάντροπα ψεύδη που πουλάτε στους αφελείς;
  11. Με τη δική σας λογική, κ. Λιακόπουλε, εσείς δεν είστε μάλλον αυτός που «τα παίρνει» από τη «Νέα Τάξη» για να αποβλακώνει και να κοιμίζει συνειδήσεις;
  12. Ποιος νομίζετε πως πρέπει να απομονωθεί, κ. Λιακόπουλε; Αυτός που σατιρίζει, ή αυτός που παραπλανά; Αυτός που κρίνει, ή αυτός που κερδοσκοπεί;
  13. Γιατί, κ. Λιακόπουλε, σας είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν αυτό που κάνετε άκρως επικίνδυνο και επιβλαβές για τον τόπο; Γιατί πρέπει αυτοί να είναι ή «ανώμαλοι», ή «πληρωμένα τσιράκια», ή «σπιούνοι» ή «ρουφιάνοι», και όχι απλοί άνθρωποι που αγανάκτησαν με τα ψέματά σας;
  14. Γιατί, κ. Λιακόπουλε, είστε τόσο κατά της ανωνυμίας (σε σημείο που να χαρακτηρίζετε τους ανώνυμους «φλώρους»); Μήπως γιατί θέλετε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή με ποιον έχετε να κάνετε, ώστε να τον αναλάβουν τα δικά σας «τσιράκια»;
  15. Πιστεύετε ειλικρινά, κ. Λιακόπουλε, ότι οι Ιππότες FunEL δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να σας βρίζουν; Έχετε ιδέα τι σημαίνει σάτιρα;
  16. Και, επειδή σας αρέσει πολύ να λέτε «τα παίρνουν», χωρίς να το αποδεικνύετε, θα ομολογήσω, για να σας διευκολύνω:
  17. Ε, ναι, λοιπόν, όλοι εμείς που σας ακούμε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας και να βιάζετε κάθε είδους λογική, τα παίρνουμε – στο κρανίο…


http://gravityandthewind.blogspot.com/2007/05/21.html


Ο γνωστός ΕΛ+Λαδέμπορας, σεσημασμένος μπουρδολόγος, συνωμοσιολόγος, ουφολόγος και αυτοδημιούργητος Προφήτης της Συμφοράς, εξέδωσε έκτακτο ανακοινωθέν προς την Μπλογκόσφαιρα:
AXTOYΝΓΚ – ΑΧΤΟΥΝΓΚ
ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΕΛ+ΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΪΧ(γνωστού και ως "ΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ")ΧΕΡΡ ΕΛ+ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
(ΠΡΟΦΗΤΑ-ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ-ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ)ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑΗ 6η Ελ+ληνική Κοσμοκρατορία του Άλφα του Κενταύρουκαι ο πληρεξούσιός της επί της ΓηςΎπατος ΑρμοστήςΚαντΕλ+λανάφτης-Προφήτης-Ελ+λαδέμπορας-ΤΕλ+ε-βιβλιοπώληςΧΕΡΡ ΕΛ+ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝΤον αγώνα μας δια την Ελευθερίαν των αμνοεριφίων του ΡάιχΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΝΩς πληρεξούσιον Λύκο(Πρόφητα-Ελ+λαδέμπορα-ΤΕλ+ε-βιβλιοπώλη)ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗνα φυλάει τα πρόβατα. Ο Αντώνης κατηγορείται ως γνωστόν σαν να έχει γράψει ο ίδιος τα κείμενα που θεωρήθηκαν προσβλητικά. Αυτό όμως είναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ. Η ουσία είναι αλλού: η ουσία βρίσκεται στα κείμενα που "θεωρήθηκαν προσβλητικά" και στο γιατί θεωρήθηκαν προσβλητικά. Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ FUNEL, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
http://mavrosgatos.blogspot.com/2007/05/funel.html



ΜΕΡΟΣ Γ





Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που με ενοχλεί.Πως είναι δυνατόν μορφωμένοι άνθρωποι να πιστεύουν σε αυτά που λέει ο εν λόγω κύριος. Άνθρωποι που ανήκουν στην αριστερά, ξελιγωμένοι από την ιδέα ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός είχε αναπτύξει τεχνολογία που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, δέχονται ως αληθές το γεγονός ότι η Ρωσία έχει οχήματα που κινούνται με τεχνολογία αντιβαρύτητας.Πως μπορεί κάποιος να λέει ότι δέχεται κάποια λεγόμενα ενός τερατολόγου ως αληθή, ενώ κάποια άλλα να τα απορρίπτει. Αν δηλαδή ΔΕΝ είναι τερατολογία το όχημα αντιβαρύτητας, τότε γιατί να είναι τερατολογία ότι το 2025 το ξανθό γένος κλπ κλπ;Μέγας είσαι πλάτανε και θαυμαστά τα πλατανόφυλλά σου...
http://ughmyfriend.blogspot.com/2006/11/blog-post.html


Ο κ. Λιακόπουλος στο video του αναφέρει οτι εαν κάποιος επώνυμα “βάλλονταν” εναντίων του, πολύ απλά θα επικοινωνούσε μαζί του και σε φιλικό ύφος (όπως συμπεραίνουμε απο το video) θα τον ρωτούσε για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά,και αν του εξηγούσε θα τελείωναν όλα (”συγχωρεμένος - ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά”) όπως λέει.
Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα posts αλλά και σε δηλώσεις μέσα απο τα media, Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε υπήρξα “ανώνυμος” και Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε ο κ.Λιακόπουλος επικοινώνησε μαζί μου ώστε να μου απευθύνει το λόγο, να εκφράσει τα παράπονα του, και βέβαια να του εξηγούσα με ποιο τρόπο λειτουργούσε το blogme RSS.(Αυτόματη δημιουργία links ,αυτόματη εμφάνιση κειμένων απο blogs τρίτων ,δίχως ανθρώπινη παρέμβαση και επιλογή).
Αν είχε την διάθεση να επικοινωνήσει,όπως δηλώνει στο video,θα του εξηγούσα και πολύ εύκολα ο ίδιος θα ήταν σε θέση να καταλάβει, ότι δεν θα μπορούσα μέσω της υπηρεσίας αυτής που με κατηγόρησε, να στρεφόμουν εσκεμμένα η μή εναντίων του,και δεν υπήρχε λόγος άλλωστε ρισκάροντας “επώνυμα” να μπλέξω σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Γεγονός που κατά την γνώμη μου,και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, ως έμπειρος στον χώρο της τεχνολογίας,από ραδιοερασιτέχνης παλιά, μέχρι κάτοχος ιστοχώρου σήμερα, θα έπρεπε να ήταν σε θέση να γνωρίζει το τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.(Την στιγμή μάλιστα που την κατανοούν οι απλοί χρήστες,κατά πόσο ένας έμπειρος γνώστης όπως εκείνος).
Α Ν Τ Ι Θ Ε Τ Ω Σ, με όσα λέει στο video, προχώρησε με σε μια άνευ προηγουμένου για τα διεθνή δεδομένα μήνυση,διασύροντας μας παγκοσμίως, καθώς κι εμένα τον ίδιο σε μια δικαστική διαμάχη .
http://blogme.gr/wordpress/?p=30


Ο κ. Λιακόπουλος συνεχίζει να ομιλεί περί της ελευθερίας στο διαδίκτυο (μάθαμε και το σωστό τονισμό του ιντερνετιού περιέργως) με νέα έκτακτα ανακοινωθέντα στο YOUTUBE! Συνεχίζει επίσης να μου απαγορεύει να αφήσω καθόλα κόσμια και ουδόλως υβριστικά σχόλια κάτω από τα βίδεα του, ίσως γιατί δεν κολάκευα το είναι του, ίσως γιατί δεν του άρεσε το σχόλιο, ίσως γιατί δεν του αρέσει η φάτσα μου ρε αδερφέ δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Διευκρινίζει βέβαια ότι η ανωνυμία είναι "οκ", αλλά αποκτά ΚΥΡΟΣ όταν είναι επώνυμη.
Και στο καταπληκτικό παράδειγμα με το μαγαζί που πουλάει χάλια παπούτσια ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ όποιος ενημερώνει τον φτωχό κοσμάκη για την κακή ποιότητα των παπουτσιών και αποκτά και όνομα: ΤΑΠΑΙΡΝΟΓΛΟΥ!!! γιατί; γιατί προστατεύει τον απλό κοσμάκη από την παγίδα και τον απατεώνα!!!
Πως ξέρει ο κ Λιακόπουλος ότι στο γραφείο του κ Πολύδωρα υπάρχει νομοσχέδιο σχετικό με την κατάργηση των Βλογς (+λογοκρισία+) στο διαδίκτυο; Ο ίδιος το συνέταξε; Ή μήπως απλά το προώθησε; Ή μήπως είναι κολητάρι με τον υπουργό και "βάσταμε να σε βαστώ να ανεβούμε το βουνό";
Και για κάτσε ρε μάστορα (αγωνιστή κατά της δικτατορίας), μαζί με τα ξερά καλάμια στο χωράφι θα κάψουμε και όλο τον Αμαζόνιο; Θα γίνουμε Τουρκία να απαγορεύσουμε την πρόσβαση στο YOUTUBE; Ε αν είναι έτσι, δεν κόβουμε και όλο το δίκτυο ή και τα τηλέφωνα, το ταχυδρομείο, τον τηλέγραφο, τα περιστέρια, τα σήματα καπνού; Ας αφήσουμε όμως την τηλεόραση να μας εμπνεέι και να μας καθοδηγεί στο δρόμο του ΕΛ-ληνοχριστιανικού Κυρίου και μην παραλείψουμε να πούμε 1000 μπράβο στους κορυφαίους, άγιους, ρώσους χακεράδες που γονάτισαν τα δίκτυα της σατανικής και νεοταξικής Εσθονίας. +ευλόγησον+
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_22.html


Κύριε Λιακόπουλε, αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να κάνω άλλο ένα ποστ αυτό το μήνα σχετικά με εσάς. Ελπίζω πως είναι καλή η αναλογία, μιας και είπατε ότι μέχρι μία - δυο φορές το μήνα είναι καλά. Ε, τον προηγούμενο μήνα δεν έγραψα για το πρόσωπό σας, οπότε μπορώ τώρα να αναφερθώ σε εσάς άλλη μια φορά.
Στο τελευταίο βίντεο σας, είστε σίγουρος ότι όποιος ασχολείται με κάτι σε καθημερινή βάση τότε σίγουρα έχει κέρδος για να το κάνει. Αναφέρατε τον εαυτό σας που είστε εκδότης και βγάζετε κάτι τις από τα βιβλία που γράφετε, εκδίδετε, διαφημίζετε και εν τέλει πουλάτε. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ως σκοπό το κέρδος…
Πολλοί ασχολούνται με κάτι σε τακτική βάση αφιλοκερδώς γιατί ας πούμε αυτό το κάτι είναι το χόμπι τους και τους ευχαριστεί, ή γιατί θέλουν να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία. Στην πρώτη κατηγορία εντάσονται οι bloggers και στην δεύτερη οι εθελοντές σε διάφορες ΜΚΟ αλλά και οι… bloggers και πάλι!
Η σάτιρα είτε έρχεται από ανώνυμους στο ιντερνέτ, είτε από επώνυμους στην τηλεόραση (κοινώς Τίβι [TV]) προσφέρει κοινωνικό έργο. Ανέκαθεν προσέφερε. Καυτηριάζει άτομα και καταστάσεις και πολλές φορές ξεσκεπάζει κιόλας. Σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνονται ανώνυμα σατιρικά blogs, αλλά και επώνυμες εκπομπές όπως το ΟΛΑ και η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
Τα περί σάτιρας δεν τα λέω εγώ, ένας άσημος, ανώνυμος φίλος του ιντερνέτ.
Τα έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας που τόσο συχνά επικαλείστε στις εκπομπές σας. Η σάτιρα υπήρχε και τα “ένδοξα εκείνα χρόνια”.
Άλλο παράδειγμα… Εγώ ασχολούμαι με το blog μου 3 χρόνια. Μιλάμε ασχολούμαι καθημερινά! Το διαμορφώνω, το ανανεώνω, κινούμαι στην μπλογκόσφαιρα και γενικά χάνω αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά μου στο μαραφέτι που λέγεται ιντερνέτ και ελληνική μπλογκόσφαιρα. Το κάνω όμως από ανάγκη να εκφραστώ, να μιλήσω, να δημιουργήσω, να εκτονωθώ, να αντιδράσω και στο κάτω-κάτω για να το ευχαριστηθώ. Σας εγγυώμαι ότι δεν τα παίρνω από πουθενά. Τρία χρόνια τώρα δεν έχω βγάλει δεκάρα τσακιστή από το blog μου!*
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι απλά το κέρδος είναι ένα καλό κίνητρο για κάποιον να κάνει κάτι, αλλά ευτυχώς δεν είναι το μόνο!!! Και τα κίνητρα αυτά θα υπάρχουν μέχρι ο Ήλιος να βγάλει κέρατα και η Αφροδίτη μπιμπίκια.
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/index.php/?p=531

Δηλώστε με όποιον τρόπο μπορείτε, την αντίθεσή σας στις φασιστικές προθέσεις φίμωσης της ελευθερίας της έκφρασης στο διαδύκτιο, αλλά και στην πραγματική μας ζωή. Πείτε ΌΧΙ στην προσβολή του δικαιώματος του εκφράζεσθαι μέσα από την συμπαράστασή σας, ηθική ή άλλη προς τον μηνυόμενο κ. Τσιπρόπουλο.
Ο κάθε κ. Λιακόπουλος, που περίτρανα προς όφελος των εκδοτικών και άλλων δραστηριοτήτων του, βαυκαλίζεται των ιδανικών της Ελληνικής φυλής και των διδαχών της Ορθοδοξίας μέσα από δικές του θεωρίες και μυθεύματα, είναι ώρα να μάθει πως "οι καιροί ου μενετοί" και "ο καιρός γαρ εγγύς" για να αντιληφθεί τον αντίκτυπο των δόλιων πράξεών του προς ένα τρίτο πρόσωπο που μήνυσε γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αλλιώς, στην σκεπτόμενη κοινωνία που δεν απευθείνεται στους φιλιππικούς του!
Κύριε Λιακόπουλε, θα έπρεπε να ντρέπεστε ως πολίτης αυτής της χώρας και ως δημόσιο πρόσωπο, για τον διασυρμό και την ψυχική και όποιαν άλλη ταλαιπωρία υποβάλλατε έναν συμπολίτη σας που ουδέποτε σας έβλαψε καθ' ουδένα τρόπο.
http://marialena.blogspot.com/2007/05/21-2007-blogmegr.html


Αυτή η νέα, για τα επιστημονικά δεδομένα, ράτσα σάλιαγκων, ονομάζεται σαΛιαγκόπουλος. Οι ξενόγλωσσοι ερευνητές για ακόμα μια φορά , αποδεχόμενοι τις αδυναμίες της γλώσσας τους, έκλεψαν έναν ΕΛ-ληνικό όρο, χρησιμοποιώντας τον στην βιολογία. Φαινομενικά ΕΛ-ληνική γλώσσα πάλι διέπρεψε, όμως η αλήθεια είναι άλλη. Στην σαρακοστή τέταρτη σελίδα των μυστικότατων μελετών οι οποίες διέρευσαν, καταλήγοντας στα έμπιστα χέρια μου, ξεκαθαρίζει πως η συντριπτική πλειοψηφία των σάλιαγκων αυτών κατοικεί στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ζουν κρυμμένοι, ανάμεσά μας.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η φωνή τους. Όπως το κολλώδες δέρμα τους, το ίδιο γλοιώδεις είναι οι ήχοι που βγάζουν. Σου τρυπάνε την ραχοκοκκαλιά, ανατριχιαστικοί σαν μια πόρτα που τρίζει στις 3 το πρωί, αντηχόντας σε όλη την γειτονιά. Για να πετύχουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους πείθοντας κάποιον, πολλές φορές ανεβάζουν τους τόνους της ομιλίας τους, ο τσιριχτός τους ήχος γίνεται βροντερός, χειρονομούν γελοία, μιλάνε πιο βίαια απο το κανονικό, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον συνομιλητή τους.Η ηχορύπανση αυτή, ξυπνάει μια αηδία στον άνθρωπο που μπορεί να το αντιληφθεί, δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι την δυνατότητα αυτή, χρειάζεται μια στοιχειώδης μόρφωση και κριτική ικανότητα.
http://emporas.blogspot.com/2007/05/blog-post_20.html


Προσωπική μου άποψη είναι ότι άπαξ και κάποιος βγαίνει δημόσια σε ΜΜΕ και δηλώνει το οτιδήποτε, αποτελεί αυτομάτως αντικείμενο ΚΑΙ κριτικής ΚΑΙ σάτιρας.
http://polsemannen.blogspot.com/2007/05/21-06-07.html


Γιατί είστε δειλός, γι αυτό. Και εκτός από δειλός είστε και θρασύς και θρασύδειλος, γιατί 1) λέτε ότι κόπτεστε για την ελευθερία του διαδικτύου, η οποία απειλείται από κάτι "ανώνυμους", που είναι "ανώμαλοι" και "φλώροι", γιατί είναι "εκβιαστές και διαπράττουν το έγκλημα "σύσταση συμμορίας" και φυσικά, για να το κάνουν αυτό "τα παίρνουν από κάπου". Και ότι αυτοί είναι ο "Δούρειος Ίππος" του "ελεύθερου ιντερνέτ (ξανάsic)" και να τους απομονώσουμε για να σωθούμε...Αφού τους γνωρίζετε, κ. Λιακόπουλε, γιατί δεν τους κατονομάζετε;Αφού τους γνωρίζετε, κ. Λιακόπουλε, γιατί δεν τους ξεσκεπάζετε;Γιατί δεν είστε αρκετά γενναίος για να βγείτε και πείτε στο "δελτίο" σας, ότι "να, ρε σεις, αυτοί είναι που τα κάνουν όλα αυτά" και να μας δώσετε και τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων τους, για να "τους κάνουμε πέρα και να σώσουμε και το ιντερνέτ (έλεος!)";Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στους αγρούς; Η κοτούλα... 2) θέλετε να μας το παίζετε "είμαι μάγκας, τσίφτης και καραμπουζουκλής", μόνο που είστε τόσο δειλός που δεν ανέχεστε την σάτιρα, αλλά μόνο το είδος σάτιρας που σας βολεύει...Βασικά, το πρόβλημά σας είναι ότι υπάρχει ένα blog, το οποίο σας σατιρίζει και επειδή, αυτού του είδους σάτιρα δεν είναι του γούστου σας, φάγατε τα λυσσακά σας να μάθετε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την ιστορία, δεν τους βρήκατε και λέτε"δεν βαράω μια μήνυση στον Τσιπρόπουλο να ησυχάσω;"Τι γενναίο! Συγκινηθήκαμε! Δάκρυσα...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στα κεραμύδια; Η κοτούλα... 3) η δειλία σας σάς επιτρέπει να λέτε δημόσια ότι αν κάποιος βαλλόταν εναντίον σας, θα του μιλούσατε, αν έβγαινε και τα έλεγε με το όνομά του, ώστε να λύσετε την παρεξήγησή σας, αλλά το θράσος σας και ο εγωισμός σας δεν έχουν μιλήσει ακόμα στον Α. Τσιπρόπουλο που του κάνατε την ζωή μπάχαλο για κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση.Πάτε καλά; Προφανώς, όχι. Αλλά...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στην τηλεόραση; Η κοτούλα... 4) θα ήσασταν και μάγκας και τσίφτης και καραμπουζουκλής, αν είχατε την γενναιότητα να έρθετε εδώ μέσα στο ιντερνέτ (ΕΛΕΟΣ!) και απαντούσατε στην σάτιρα και την κριτική που σας έχουμε κάνει τόσο καιρό με το ίδιο όπλο και τον ίδιο τρόπο:Αν ανοίγατε ένα blog και γράφατε τα πιστεύω σας και δεχόσασταν και σχόλια, αν προσπαθούσατε να βρείτε αυτούς που σας κάνουν σάτιρα με υπέργειους και όχι υπόγειους τρόπους (απ' όσο ξέρω, το κάστρο δεν έλαβε ποτέ ένα e-mail από εσάς που να λέει, "ρε παιδιά, τι σας έχω κάνει πια, σταματήστε!") και να μπείτε πραγματικά και ουσιαστικά σε αυτό το ωραίο παιχνίδι που λέγετε "διακίνηση ιδεών και απόψεων".Αλλά, είστε τόσο δειλός που κρύβεστε πίσω από το το δάχτυλό σαςμόνο και μόνο επειδή βγαίνετε με το όνομά σας και λέτε μπαρούφες σε κάτι βιντεάκια.Ε, λοιπόν, κ. Λιακόπουλε, εδώ μέσα στο ιντερνέτ (δεν μπορώ άλλο) μετράει ΑΥΤΟ που λες και όχι ΠΟΙΟΣ το λέει. Αλλά, ξέχασα...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ σε πειρατικούς ραδιοσταθμούς; Η κοτούλα... 6) Είναι τουλάχιστον ντροπή και αίσχος προς τους ανθρώπους που έχουν φυλακιστεί από τα απολυταρχικά καθεστώτα των χωρών τους, εξαιτίας των απόψεων που έγραψαν στο ιντερνέτ (θα μου μείνει συνήθεια), να τους εξισώνετε με αυτούς που σας "ενοχλούν", μόνο και μόνο επειδή για σας η σάτιρα είναι "ανωμαλία". Είναι θρασύδειλο να μην λέτε ότι αυτές οι χώρες απαγορεύουν την ελεύθερη πρόσβαση στο ιντερνέτ (...), προκειμένου να μην υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση πληροφοριών και διακίνηση ιδεών, λόγου και κριτικής.Είναι θρασύδειλο να λέτε ότι θα το κάνουν και στην Ελλάδα, επειδή κάποιοι "ανώνυμοι τα παίρνουν".Θα έπρεπε να ντρέπεστε, γιατί δεν έχετε κανέναν σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους που τολμούν και έχουν πολεμήσει για τις ιδέες και τις αξίες τους.Είναι απαράδεκτο, και κοιτάτε μόνο τον εαυτούλη σας, όταν τολμάτε να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα προς το συμφέρον σας και φοβίζετε τον κόσμο! Αλλά, βέβαια...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στην Τακλαμακάν; Η κοτούλα... 8) και φυσικά, είστε ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΣ, που όταν έρθει η ώρα της δίκης του Α. Τσιπρόπουλου, δεν πρόκειται να εμφανιστείτε εσείς προσωπικά (αν εμφανιστείτε, θα σας παραδεχτώ, αλλά δεν νομίζω να το δω αυτό στην ζωή μου) και φυσικά, ο δικηγόρος σας θα ζητήσει αναβολή και φυσικά, θα ταλαιπωρήσετε τον Α. Τσιπρόπουλο με αναβολές της δίκης όσο μπορείτε και φυσικά, είστε τόσο ΚΟΤΑ που δεν πρόκειται ποτέ να κάνετε αυτό που πρέπει.Γιατί, κ. Λιακόπουλε, αν είστε άντρας με αρχίδια, τότε θα λέγατε στα βίντεο του ιντερνετοκαναλιού σας ποιοι είναι οι "ταπαίρνογλου" και ότι κάνατε μήνυση στονΑ. Τσιπρόπουλο και γιατί και θα ψάχνατε να βρείτε τον Α. Τσιπρόπουλο για να μιλήσετε και δεν θα απειλούσατε υπογείως κανέναν και δεν θα κάνατε πολλά άλλα ξεδιάντροπα πράγματα.Γιατί, κ. Λιακόπουλε, τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξια αρχίδια και εσείς τα τελευταία δεν τα διαθέτετε...
http://anarrima.blogspot.com/2007/05/blog-post_23.html


Παραμένει γεγονός όμως ότι η αθλιότητα, ο ξεπεσμός και ο τραμπουκισμπός, είναι στην καθημερινή πρακτική των κατωτέρας πνευματικής υποστάθμης άτομων αυτών. Ισάξιων ενός Μανόλη Εμμανουηλίδη, ενός Σπύρου Γκοτζαμάνη και άλλων λαμπερών παραδειγμάτων της σύγχρονης και όχι μόνο, ΕΛληνικής και όχι μόνο ιστορίας.
Aνακάλυψα επίσης το τελευταίο διάγγελμα του κ. Λιακόπουλου στο πολυπληθές (κατα πως λέγεται από τον ίδιο) υποστηρικτικό κοινό του το οποίο και τον ρωτά για την πιθανή αντίδραση του στην υποθετική περίπτωση που κάποιος εκφερόταν απαξιωτικά στο πρόσωπο του. Νομίζω ότι το πράγμα μιλάει από μόνο του. Η μήνυση κατά του Blogme.gr και η δήλωση τού κ. Τσιπρόπουλου ότι ουδέποτε ο αξιότιμος κύριος μυνητής του δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνίσει μαζί του δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Λέει επίσης στην αρχή ότι δεν θέλει να του ζητήσει κανείς συγνώμη, αν όμως ο "υβριστής" αναγνωρίσει το λάθος του θα τον συγχωρέσει.
Συνεχίζει, αναφέροντας ότι όσοι θίγουν τα ιερά και τα όσια του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας οφείλουν να ζητήσουν γονυπετείς συγχώρεση από όλους εκείνους "που πιστεύουνε ότι πρέπει να ζούνε και να δρούνε ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΗΝΙΚΑ". Υποθέτω πως αυτοί είναι οι ίδιοι που κατέβηκαν μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης ΕΛλάδος στους δρόμους μερικά χρόνια πρίν για τις ταυτότητες.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους είναι ορθόδοξοι, αλλόθρησκοι, καθολικοί, προτεστάντες, βουδιστές, ινδουιστές, εβραίοι, μουσουλμάνοι, δωδεκαθεϊστές, αγνωστικιστές, άθεοι, κομουνισταί, δεξιοί, σοσιαλισταί και οτιδήποτε άλλο κατεβάσει ο νους σας.
Μισώ φανατικά όμως τους φανατικούς, όσους εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη βλακεία, όσους χειραγωγούν αδύναμους τω πνέυματι για ίδιον όφελος, τους εμπόρους ναρκωτικών, συνειδήσεων, λευκής σαρκός, τους κατα συρροή, ψεύτες, απατεώνες και πολεμοκάπηλους. Και δυστυχώς η κοινωνία μας βρίθει από όλα τα είδη και συνομο(νεο)ταξίες.
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_27.html


"Ολίγου δέω χάριν έχειν, ω βουλή, τω κατηγόρω ότι μοι παρασκεύασε τον αγώνα τουτονί". Κάπως έτσι αρχίζει ο λόγος που εκφώνησε ο Λυσίας "υπέρ αδυνάτου". Θεωρώ ότι ο "αδύνατος" Αντώνης Τσιπρόπουλος έχει μια μοναδική ευκαιρία, που του παρουσιάζεται με τη δίκη της 21ης Ιουνίου, ώστε να οφείλει χάρη στον κύριο Λιακόπουλο που προκαλεί μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων να υπερασπιστεί την ελευθερία του (ιντερνετικού) λόγου.
Η ελευθεροστομία δεν είναι προνόμιο των λίγων, όσων δηλαδή έχουν βήμα στα ΜΜΕ. Τουναντίον, ο κύριος Λιακόπουλος, εφόσον είναι λάτρης του Ελληνικού πολιτισμού, θα έπρεπε όχι μόνο να είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου, αλλά και να διδάσκεται από τα άσχημα αποτελέσματα που επιφέρει η δικομανία στη δημοκρατία. Όταν λοιπόν ο Αριστοφάνης έγραψε τους "Ιππείς" είχε για στόχο τη δικομανία των Αθηναίων και συγκεκριμένα το δημαγωγό Κλέωνα, η ανάμιξη του οποίου στα δικαστικά πράγματα ήταν δεδομένη. Ο Κλέωνας είχε σύρει τον Αριστοφάνη στα δικαστήρια εξαιτίας των "λακτισμάτων" που δέχτηκε από τις "Ιππείς". Ο Αριστοφάνης όμως αντί να φοβηθεί, απάντησε με τις δηκτικές "Σφήκες" καταφέρνοντας ταυτόχρονα:
1) να ανταπαντήσει στον Κλέωνα και τους οπαδούς του,
2) να αποκαλύψει τον καταχθόνιο ρόλο του στον ευτελισμό της δικαιοσύνης,
3) να βγάλει το άχτι του για την προσωπική του ταλαιπωρία και
4) να καυτηριάσει ένα γενικότερο φαινόμενο που ήδη τον απασχολούσε, όπως φανερώνουν ενδεικτικές νύξεις σε άλλα έργα του (π.χ. στους "Βαβυλώνιους").
Έτσι ο Κλέωνας, χωρίς να είναι το κεντρικό θέμα των "Σφηκών", είναι πανταχού παρών μέσα στο έργο, όσο και αν ο Αριστοφάνης προειδοποιεί στην αρχή ότι δε σκοπεύει να τον κάνει τώρα στόχο των επιθέσεων του.
Ευτυχώς για τη δημοκρατία, όσο σ' αυτό τον τόπο υπάρχουν Κλέωνες, κάποιοι ως άλλοι Αριστοφάνηδες θα υπάρχουν για να τους αντισταθμίσουν. Αλίμονο όμως που έλαχε στο Λιακόπουλο να παραστήσετε τον Κλέωνα, σε ένα ρόλο που δεν του ταιριάζει και σε έναν αγώνα που ιστορικά και ηθικά είναι χαμένος για τη μεριά του ενάγωντα.
http://toixorixos.blogspot.com/2007/05/blogger.html



http://arxediamedia.blogspot.com/2007/05/blog-post_19.html
http://tomati.net/2007/05/18/hyperstup/
http://rodiat7.blogspot.com/2007/05/blogger.html
http://rodiat7.blogspot.com/2007/05/17-05-2007.html
http://nassoskappa.blackwhitemag.net/?p=1050
http://silviaokaliova3.blogspot.com/2007/05/funel.html
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_6949.html
http://tomati.net/2007/05/21/liako/
http://istories-1001.blogspot.com/2007/05/liakopoylos-ena-metallagmeno-eidos.html
http://tsirko.wordpress.com/2007/05/20/save-blogme/
http://azimout.blogspot.com/2007/05/blog-post_21.html
http://www.reality-tape.com/neu/?p=637
http://tinkyaround.blogspot.com/2007/05/blog-post_23.html
http://azimout.blogspot.com/2007/05/blog-post_21.html
http://macrowaves.blogspot.com/2007/05/blog-post_21.html
http://sandbox.cs.uchicago.edu/blog_el/?p=237
http://urfurslaart.blogspot.com/2007/05/blog-post_24.html
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_6949.html
http://yperoptix.blogspot.com/2007/05/blog-post_25.html
http://lianokladi01.blogspot.com/2007/05/sos.html
http://www.bloggersrepublic.net/blog/2007/05/blog-post.html
http://surfmadpig.livejournal.com/79579.html



ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ UPDATE 3 ΦΟΡΕΣ.
ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΗΣΤΕΙΣ).


κ. ταπαιρνογΛου Λιακόπουλε
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΤΕΡΙΡΕΜ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ,
ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

+nopasaranκυριεταπαιρνογΛου+

buzz it!

:: posted by funEL, 8:17 AM | link | 145 comments |