funEL βαρυ πακετο

Friday, June 01, 2007

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ




Αποφύγαμε όσο μπορούσαμε να βάλουμε στο σκουπιδιάρικο αυτό, το όνομα μιας βασανισμένης ύπαρξης και να μπλεχθεί αυτή η κίτρινη αποκρουστική φάτσα που ακολουθεί κάθε σχόλιό μας, στη κραυγή πόνου ενός μελλοθάνατου.
Δεν μας ταιριάζουν τα μοιρολόγια.
Δεν μας ταιριάζουν τα συμβατικά τυπικά συλλυπητήρια
Δεν μας ταιριάζει η ήττα. Έστω κι αν αυτή είναι η αναπόφευκτη αποδοχή, η πτώση του θανάτου


Όμως

Μας ταιριάζει ο αγώνας που άρχισε αυτή η μοναχική και άγνωστη
Μας ταιριάζει το ποτάμι των ανθρώπων που ενώθηκε για ένα κοινό καλό
Μας ταιριάζει που αλλάζουμε ΕΜΕΙΣ τη ζωή μας μέσα στη πραγματικότητα



Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη ζωή μας. Αν δεν αγωνιστούμε εμείς για κάτι, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να μας το χαρίσει.
Η Αμαλία ήταν αγωνίστρια. Η Αμαλία βρέθηκε να κάνει παρέα με το θάνατο, τον άκουγε δίπλα της και ήξερε ότι θα φύγουνε παρέα. Η Αμαλία έγινε δυνατή γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η Αμαλία δίνει ένα μήνυμα. Πολεμήστε, αγωνιστείτε μέχρι το τέλος.
...

Συμπορευόμαστε απόλυτα με όποια ανιδιοτελή κίνηση γίνει μέσα και έξω από τα μπλογκ με τα σύνθημα της τελευταίας πρότασης της Αμαλίας:

«Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...»





Και ως γνήσιοι κολλημένοι, αυτιστικά μονομανείς, τρομακτικά πεισματάρηδες και αφιερωμένοι σε ότι επιλέγουμε, παραθέτουμε αυτό το υβριστικό βίντεο (στο οποίο είμαστε εξ ίσου κολλημένοι καιρό τώρα), αφιερωμένο σε όλους όσους αξίζει να εξαφανιστούν σαν τους δεινόσαυρους, για ένα καλύτερο αύριο, για όλους τους ανθρώπους.





Προς τιμή όλων των σιχαμερών Λιακόφιλων και διαφόρων του ιδίου είδους που συνηθίζουν να σκυλεύουν τάφους, τα σχόλια για αυτό και μόνο το ποστ θα παραμείνουν κλειστά.

Fuck them all

(και ας μας μηνύσουν ακόμα μια φορά για εξύβριση)

buzz it!

:: posted by funEL, 12:55 AM | link |