funEL βαρυ πακετο

Monday, June 11, 2007

Ο Χατζατζάρης Βουλευτής

Στο προηγούμενο post, διακρίναμε κάποιον άγνωστον που έγραψε κάποιες θέσεις, γνωστές μεν, αλλά μάλλον υποτιμημένες. Αυτό το post είναι αφιερωμένο στον άγνωστο.

Θα συνυπογράψουμε στη πρότασή του:

"ευχαριστούμε το Κράτος και τις αρμόδιες Αρχές, τους εκπαιδευτικούς και επιστήμονες και το Χριστόδουλο που με την ανοχή τους διαιωνίζουν την ύπαρξη των εκπομπών του Προφήτη"

Τα comment είναι τα ακόλουθα και οι υπογραμίσεις δικές μας:


comment 1
Ποτέ δε περίμενα τον Λιακό να κλαίγεται έτσι ονλινε! Το πράγμα δείχνει πως έχει βρεθεί σε αδιέξοδο. Πολύ πιθανό να έρθει τελικά στο δικαστήριο του Βλογμε.γρ και να δηλώσει πως αποσύρει τη μήνυση, συγχωρώντας τον άθεο ιλλουμινάτι Τσιπρόπουλο. Κάπως πρέπει να ξαναφτιάξει το πληγωμένο προφίλ του (εκλογές έρχονται).

Αφήνετε όμως το δάσος και κοιτάτε το δέντρο: ποιοι είναι αυτοί που με τις πράξεις ή την απραξία τους σπονσοράρουν τον Λιακόπουλο; Ποιοι Καρατζαφέρηδες και Αδώνηδες συντρώγουν / συμπίνουν μαζί του, όταν αυτός έχει ξεσκίσει την ελληνική ιστορία; Ποιοι Χριστόδουλοι δε τον αγγίζουν καν, όταν έχει κάνει αχταρμά την ορθοδοξία; Ποιοι ΝΔ-Καραμανλήδες δε βγάζουν άχνα όταν τη στιγμή που γίνεται στη χώρα μας παγκόσμια συνέδριο για το Διαδίκτυο, συλλαμβάνεται με δική Του μήνυση ο Τσιπρόπουλος; Ολοι αυτοί δεν έχουν ευθύνη για το πνευματικό τους παιδί;

Ποιοι αγγλοαμερικανογάλλοι άφησαν τον Χίτλερ να δυναμώσει και να φτιάξει αυτό το στρατό με την ελπίδα πως θα τα "έβρισκαν" μαζί του και θα τον είχαν του χεριού τους; Ετσι ώστε μετά να χρειαστεί να θυσιάσουν εκατομμύρια αθώων πολιτών για να τον ξεφορτωθούν επειδή τελικά δε τα "βρήκανε"; Γιατί και ο Στάλιν και ο Ατατούρκ το ίδιο αλλά και περισσότερο σφαγείς λαών και ιμπεριαλιστές ήταν αλλά καμία δυτική δύναμη δεν επενέβει εκεί (το αντίθετο μάλιστα).

Είναι θέμα Λιακόπουλου ή θέμα έννομης τάξης να προβάλλονται αυτές οι εκπομπές σε δεκάδες κανάλια; Ποιοι πολιτικοί φορείς-κόμματα/εκπρόσωποι εκκληδίας/εκπρόσωποι πανεπιστημίων - ιστορικοί κ.ο.κ. είναι αυτοί που σπονσοράρουν τον Λιακόπουλο με την ΑΠΡΑΞΙΑ τους;
Είναι δυνατόν κάποιος να μιλά για τη μάνα σου και να λέει πως είναι σαύρα - τραβεστί και να μην αντιδράς; Είναι δυνατόν κάποιος να ξεφτιλίζει όλη την ελληνική ιστορία, το ίδιο το σημερινό κράτος αλλά και την επικρατούσα θρησκεία και να μην αντιδρά κανείς νόμιμος εκπκρόσωπος αυτών; Για ποιό λόγο; Η μάλλον για πόσα ευρώ; Τι περιμένουν να κερδίσουν όλοι αυτοί από το φαινόμενο "Λιακόπουλος και τηλεπιστοί αναγνώστες του" και κάνουν τουμπεκί; Γιατί το Φανέλ ασχολείται μόνο με τη βιτρίνα του φαινομένου κι όχι με την ουσία;


comment 2
Θα μπορούσες απλά να προσθέσεις ένα "ευχαριστούμε το Κράτος και τις αρμόδιες Αρχές, τους εκπαιδευτικούς και επιστήμονες και το Χριστόδουλο που με την ανοχή τους διαιωνίζουν την ύπαρξη των εκπομπών του Προφήτη" στο κόπυράιτ.
Μπορεί να τρέφεις αυταπάτες, οτιδήποτε όμως συμβαίνει στο φως της δημοσιότητας, ήταν, είναι και θα είναι πολιτική επιλογή. Το ίδιο συνέβαινε με τα τσοντοκάναλα του Χρηστίδη τόσα χρόνια που αφαίμαζε τον βλαμένο κοσμάκη: όλοι είδαμε ποιοι κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες χόρευαν και τραγουδούσαν στα πάρτι του και στο τέλος τον έφαγε ο ανταγωνισμός. Το ίδιο και με τον Προφήτη.
Η αναβάθμιση του Προφήτη σε τηλεοπτικό σχολιαστή λες να ήρθε τυχαία ως μάνα εξ ουρανού; Μέχρι και στην κρατική ΝΕΤ εμφανίστηκε. Ως τι; Ως... συγγραφέας! Τι συγγραφέας όμως και ποιων συγγεκριμένων βιβλίων δεν αναφέρθηκε. Απλώς συγγραφέας. Ξεκάθαρη πολιτική απόφαση δηλαδή για "ξέπλυμα" προφίλ μέσω καναλιών, δημοσίων και ιδιωτικών. Για ποιο λόγο; Από ποιους υπαγορεύτηκε;
Εύχομαι καλή επιτυχία στο γεγονός του Ιουνίου.

comment 3 (update)
Ο Λιακό (και ο κάθε μεγαλομανής φελός που ξαφνικά αποκτά δημοσιότητα) είχε πάντα πολιτικές βλέψεις. Η ίδια του η ύπαρξη, από το ξεκίνημά του ως σήμερα ήταν ένα πολιτικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς κάποιοι το άφησαν να εξελιχθεί για να οικειοποιηθούν τα αποτελέσματα (Χριστόδουλοι, πολιτικοί κ.ο.κ.). Ηταν λάθος μέγα να εκληφθεί η παρουσία ενός τέτοιου κλόουν ΣΕ 500 ΚΑΝΑΛΙΑ ως ψυχαγωγικό φαινόμενο και να σατιρίζεται ως τέτοιο.
Η μη ενόχλησή του από επισήμους εκπροσώπους θρησκείας, επιστήμης και πολιτείας (θεσμούς και φορείς τους οποίους καραξεφτιλίζει καθημερινά με τις παρανοϊκές θεωρίες του) ήταν σαφώς σκόπιμη, αφού όσοι ασχολούνται με την πολιτική γνωρίζουν την τακτική "κάνω την πάπια, αφήνω το γεγονός να εξελίσσεται και μετά κάνω τον Κινέζο". Αν ο Λιακό πιάσει ως... πολιτικό προϊόν, θα τον δούμε δίπλα σε Χριστόδουλους, αρχηγούς κομμάτων κ.ο.κ. (έπειτα από το απαραίτητο "ξέπλυμα προφίλ" βεβαίως - βεβαίως). Αν δε πιάσει, όλοι θα κάνουν πως δε τον έχουν ξανακούσει.
Σε κάθε περίπτωση, το αυγό του Λιακόπουλου τώρα επωάζεται και μέχρι το Μάρτη (που θα γίνει το πάρτι) θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την μετάλλαξη του Προφήτη, από κλόουν - τηλεπλασιέ σε πολιτική προσωπικότητα (είναι τυχαίο άραγε πως στα βίντεο Λιακό ΤιΒι είναι πράος και ήρεμος και δε κάνει ούτε μία αναφορά σε πυραμίδες Σαχλαμαράν παρά μόνο σε ειδησεογραφία;;;;).





Αγαπητέ άγνωστε. Με κόπο προσπαθούμε να παραμείνουμε στην βιτρίνα και μόνο της γελοιότητας του κλόουν τηλεπλασιέ. Με κόπο προσπαθούμε να πιστέψουμε και μεις την αυταπάτη τόσων που θεωρούν το εκφυλιστικό αυτό φαινόμενο περαστικό, γελοίο, ανάξιο λόγου και ανάλογης αντιμετώπισης. Με κόπο προσπαθούμε να διαφωνήσουμε με κάτι από τα προαναφερθέντα γραφόμενά σου και τελικά μάλλον θα συμφωνήσουμε μαζί σου.


Το ακόλουθο ιερό βίδεον έχει τίτλο
"Ο Χατζατζάρης Βουλευτής"

Ενδιαφέρον σημείο "να διαλυθεί όλος ο δημόσιος τομέας ... το ΙΚΑ να καταργηθεί"

Προσέξτε προς στο τέλος (σας θυμίζει κάτι?) "τα κόμματα είναι κατεστημένο που εγώ δεν συμφωνώ ... βουλευτές δούλοι του κόμματος ... "

και το βασικότερο "εμένα αν με δείτε υποψήφιο, ... θα έχω πάρει αυτές τις διαβεβαιώσεις ότι αυτά που πιστεύω (1) (2) (3) (4) (5) ..., όχι μόνο θα τα πω αλλά θα προχωρήσω..."


και είναι αφιερωμένο στο κόμμα που θα επιλέξει (ή έχει ήδη επιλέξει) τον πουτινιάτη τηλεπλασιέ +ταπαίρνογΛου+, να μας εκπροσωπήσει παντιοτρόπως σε οποιαδήποτε πολιτικά, κοινωνικά, εθνικά, κλπ θέματα...
(και ο Κεραμυδάς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος είναι, βοήθειά μας)




Ο μεταλλαγμένος νεοναζί δεν χρειάζεται τον "διακλαδιζόμενο μαίανδρο" (σβάστικα) για σύμβολο. Βρίσκει άλλα, ... ένα Λ, ένα Ε, ένα σταυρό... δεν έχει σημασία. Πίσω από τα λόγια και το χοντροδάχτυλο που κουνιέται πάνω κάτω, βρίσκεται η αντίστοιχη σημερινή ιδεολογία. Oι θολοφασίστες.

+θαειμαστεεδωακομακιανβγαλειοηλιοςκερατα+

buzz it!

:: posted by funEL, 11:34 PM | link | 116 comments |