funEL βαρυ πακετο

Wednesday, July 04, 2007

ΓΑΛΕΡΑ, ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ και ακόμα μια (ΕΠΩΝΥΜΗ) ΔΙΚΑΙΩΣΗ του τηλεπλασιέ

Χωρίς πρόλογο.

Α. Δηλώσεις και αυτοΔικαιώσεις του τηλεπλασιέ περί Άρη, για καθηγητάδες που καλά θα κάνουν να κάτσουν στ' αυγά τους, για εξυπνάκηδες, κλπ.

Β. Κουλτουριαραίοι ανθΕΛληνες και τα υβριστικά βλάσφημα έντυπά τους. Γαλέρα.

Γ. Ο διευθυντής του πλανηταρίου, κ. Δ. Σιμόπουλος, και ... "οι κοτσάνες του".





Α

Εξυπνάκηδες με κοτσάνες

Ο "μελετητής δορυφορικών φωτογραφιών του ΝΑΤΟ" αποκρούει τις απόψεις του συνόλου του εξειδικευμένης επιστημονικής κοινότητας περί των ερμηνειών των δορυφορικών φωτογραφιών του πλανήτη Άρη.
Ο υπερεπιστήμονας, προφητολόγος, θεολόγος, αστροφυσικός, αρχαιολόγος, πολιτικός αναλυτής, ιστορικός ερευνητής, φροντιστής, εκδότης, συγγραφέας και διασκεδαστής τηλεπλασιέ,... αποδεικνύει (μεταφυσικά εννοείται) ότι οι δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν ταράτσες και κτίρια και ... όχι τυχαίους φυσικούς σχηματισμούς, artifacts, ηλεκτρονικά παράσιτα κλπ.
«... που είναι κύριοι εξυπνάκηδες?... πάρτε πρώτα να δείτε τη μελέτη και μετά αμολήστε τις κοτσάνες σας...».
Βέβαια οι ειδικοί επιστήμονες δεν χρειάζεται να αγοράσουν τις κακογραμμένες αντιγραφές του συνόλου της μπουρδολογίας από το ίντερνετ που πουλάει σε μορφή περί Άρη σαβουροπακέτων ο Απατεώνας τηλεπλασιέ. Τα ξέρουν από πρώτο χέρι χρόνια τώρα. Έχουν αποφανθεί ήδη.
Δυστυχώς για τον τηλεπλασιέ, η πρόσβαση στο Ίντερνετ δεν είναι αποκλειστικό προνόμιό του.
Ακόμα πιο δυστυχώς, ο διευθυντής κορυφαίου αστρονομικού ιδρύματος της χώρας μας, με παγκόσμια καταξίωση, γελάει στην αναφορά του θέματος περί Άρη και κουνάει λυπημένα το κεφάλι του στην αναφορά του ονόματος Δημοσθένης Λιακόπουλος... (αλλά, ... μάλλον πρόκειται περί ανθΕΛληνος, συνωμότη, τσιράκι της Νέας Τάξης, κουλτουριαραίου, υποχθόνιου κλπ, ... ανάξιου να αποφανθεί περί του θέματος... )
... Ο εξυπνάκιας

000111EXIPNAKIDES1...




Οι καθηγητάδες πανεπιστημίου να μη πουλάνε τρέλλα

Ο υπερεπιστήμονας, προφητολόγος, θεολόγος, αστροφυσικός, αρχαιολόγος, πολιτικός αναλυτής, ιστορικός ερευνητής, φροντιστής, εκδότης, συγγραφέας και διασκεδαστής τηλεπλασιέ,... τα λέει έξω από τα δόντια στους ... εξυπνάκηδες καθηγητές πανεπιστημίου, «επειδή είναι κάποιος καθηγητής πανεπιστημίου ... ποιός είναι ρε ο Σιντάλκας Απόλλωνας»
Ποιοί λέτε να έχουν δίκιο. Όλοι οι ειδικοί επιστήμονες ερευνητές αρχαιολόγοι κλπ, όλων των χωρών εκατοντάδες χρόνια τώρα, ... ή ο υπερπροφήτης εκλεκτός του θεού, με τα αποκαλυπτικά μπαζοπακέτα του.
Ακούστε τον και «αμφισβητήστε το κατεστημένο» μαζί του αγοράζοντας σαβουροπακέτα και σκουπιδοβιβλία:

000111EPISTHMONESB...


... Δε μου λέτε ... πήγατε?

Φοβερή επιστημονική σκέψη: "... Δε μου λέτε ... πήγατε? (τότε τι μιλάτε...)"
Παρακολουθήστε άλλη μια λιακουρική "ΔΙΚΑΙΩΣΗ".
DIKAIVSH ARH.wma




Β



... και οι κουλτουριαραίοι, συνωμότες, υποχθόνιοι, πράκτορες της νέας τάξης, εξυπνάκηδες, κλπ... (Γαλέρα Ιουλίου 2007)






Γ



Eρ. Δημοσιογράφου: Κύριε Σιμόπουλε, τι θα απαντούσατε σε κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύει ότι στον πλανήτη Άρη (Κόκκινο πλανήτη) υπάρχουν πυραμίδες και πόλεις με ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, δηλαδή κανονικές αποικίες ανθρώπων κάποιας άλλης εποχής, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν παραμείνει κρυφές από το ευρύ κοινό;

Απ. Σιμόπουλου: Όλα αυτά είναι επιστημονική φαντασία. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν παρθεί από πολλές επιστημονικές συσκευές που περιφέρονται και φωτογραφίζουν τον πλανήτη Άρη τεκμηριώνουν το συμπέρασμα ότι πρόκειται για φυσικές κατασκευές, οι οποίες δημιουργούνται από τις φυσικές μεταβολές που γίνονται στην επιφάνεια του πλανήτη. Ο αέρας μετακινεί σκόνη και πετρώματα τα οποία παίρνουν τυχαία σχήματα. Και για να γίνω ακόμα πιο ξεκάθαρος όχι μόνο δεν υπάρχει απόδειξη για την ύπαρξη ζωής στον Άρη αλλά ούτε καν ένδειξη για την ύπαρξη μικροβιακής ζωής εκεί, προς το παρών τουλάχιστον. Αυτό που ενδεχομένως να βρεθεί στο μέλλον είναι ίσως απολιθώματα μικροβιακής μορφής ζωής. Τα περί αποικιών, πολιτισμών, κτιρίων, πυραμίδων και προσώπων είναι αποκυήματα φαντασίας των ανθρώπων οι οποίοι τα εκφράζουν.
WS_10097.wma








... κ. Λιακόπουλε, ανώνυμοι επώνυμοι την ίδια γνώμη έχουν για σας. Το οτι δεν σας το λένε κάποιοι μάλλον ακολουθούν την ιατρική συμβουλή: "σσσσσ,... να του λέτε όλο ναι".

buzz it!

:: posted by funEL, 7:49 PM | link | 27 comments |